Tuesday, October 7, 2008

Eerika Omiyale

Eksyin eilen pitkästä aikaa ystäväni Eerikan sivuille. Hän on Lontoossa asuva kuvittaja, ja hänen työnsä ovat niiiin hienoja! Ne saavat minut miettimään, miksi jätin haaveet taiteilijaelämästä. Olisipa mahtavaa olla yhtä taitava :)

3 comments:

Sari said...

Vastavierailulle tulin heti piipahtamaan :-)

Tosi hienoja töitä ystävättärelläsi ja tykkään hänen tavastaan yhdistää sarjistyyppistä tyyliä voimakkaiden värien kanssa.

Itsekin tunnustaudun ikuiseksi taivaanrannan maalariksi, joka haikaili nuorempana taiteilijaksi, muttei saanut aikaiseksi opiskeltua taideaineita vakavissaan kuin vasta aikuisiällä eikä edelleenkään tunne itseään oikeaksi taiteilijaksi, vaan omaksi ilokseni edelleen tuhraan ja väkerrän... :-)

Mukavaa viikon jatkoa!

Sari

Jutta said...

Juu-u, minulla menee päivät tietokoneen ääressä istuessa, olisi se mukava tehdä välillä jotain käsin. Jotenkin sitä on töiden jälkeen niin väsynyt, ettei enää jaksa alkaa taiteilemaan. Vai laiskuuttako vain :)

Nyt kun olen löytänyt blogien ihmeellisen maailman ja nähnyt, mitä kaikkea hienouksia ihmiset tekevät, olen luvannut itselleni, että joku päivä minäkin :)

M'man said...

Koskaan ei ole liian myohaista! (viimeiseen lauseesi reagoiden).