Thursday, October 23, 2008

Valokuvatorstai: Silta nykyaikaan

...käy menneisyyden kautta. Vai miten se nyt oli? Kuva on kuitenkin otettu viime talvena mummolassani Kauhajoella. Mummoni on jo kuollut, lehmät viety pois ja talot rapistuneet. Silti minun pitää aina siellä päin käydessäni käydä katsomassa lapsuuteni mummolaa. Kai se on muistelemista ja juurien etsimistä. Että kuka minä olen ja mistä olen tullut. Ehkä vähän sitäkin, että mihin olen menossa.

8 comments:

SusuPetal said...

Nykyiyyttä ei ole ilman menneisyyttä, totta. Juuret ovat tärkeät silta.

hpy said...

Emme ole mitaan ilman menneisyytta.

Oh-show-tah hoi-ne-ne said...

Juuret ja juuret on monta juurta.

Pekka said...

Koirakin katselee kaihoten menneisyyteen..

Elegia said...

Juuria ei voi paeta. Todella suloinen saksanpaimenkoira. Olen ihan hulluna etenkin siihen rotuun, koska minulla (tai siis perheellämme) oli saksanpaimenkoira.

Jutta said...

Kiitokset kommenteista :)

susupetal, hpy ja elegia: totta, juuret tekevät meistä osaltaan sen mitä olemme nyt. Tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän kiinnostaa oma ja suvun historia.

oh-show-tah hoi-ne-ne: juuri ja juuri on juuret :)

pekka: minulla oli toinenkin aiheeseen sopiva kuva, mutta valitsin tämän, koska Muru katselee kaihoten lakeuksia... Oikeasti siis haluaisi juosta ja haistella ympäriinsä, ja katselee, että eikö jo saisi mennä :)

elegia: en ollut suunnitellut saksanpaimenkoiran ottamista, mutta Muru oli tutusta perheestä ja tarvitsi uutta kotia. Ja tunsin sen sen verran, että tiesin että se on ihana koira. Nyt olen ihan hurahtanut ko. rotuun, ne ovat niin kauniita ja viisaita.

Doris50 said...

Tuo, jos mikä on silta menneisyydestä nykyaikaan.

M'man said...

olet oikeassa. Juuriaan on aina hyva valilla miettia, tietaa taas mihin on menossakin.