Saturday, November 15, 2008

Hei hei, vanha koti!

Täältä tullaan, uusi.

6 comments:

Nana said...

Oikein paljon onnea uuteen kotiin!

Jutta said...

Kiitos, Nana. Aika haikeissa tunnelmissa täällä pakkaillaan. Monta mukavaa muistoa liittyy vanhaan kotiin. Tämä oli meidän Ensimmäinen Yhteinen Koti. Mutta nyt muutamme Ensimmäiseen Omaan Kotiin.

Krisu said...

Onnea muuttoon ja kyllä se haikeus siitä "ensimmäisestä yhteisestä" vielä muuttuu kestettäväksi kivuksi ;) Onnittelut myös muuton ajankohdasta, riittävän ajoissa ennen joulua. Ei voi yleensä kuin kauhistella näitä "jouluksi uuteen kotiin"-tyyppisiä muuttoja, joissa ei ajatella sitä pikku nenää pidemmälle. Jouluviikko pahvilaatikoiden seassa ei kuulosta kovin idylliseltä, ei ainakaan minusta.

M'man said...

Paljon onnea uuteen kotiinne!!!

Ei hullumpaa, pistatte 'ensimmaisen yhteisen kotinne' ovea kiinni, mutta edessa avautuu ihana uusi yhteinen taival uudessa omassa kodissanne. Kivaa!

Paljon onnen tayteisia hetkia tulevaa kotiinne ja arkeenne.

Arki on pop! ;)

Doubles said...

onnea uuteen kotiin! tiedän sen haikean olon kun omasta asunnosta lähtee - tunsin sen eilen kun seison keskellä tyhjää olohuonetta miehen pakatessa viimeistä lipastoa peräkärryyn ja sanoin "heihei koti".
Vaikka meneekin vain vuokralle, silti haikea olo. Mutta jonkun loppu on uuden alku :)

Jutta said...

Krisu, onneksi varmaan jouluun mennessä ollaan muuttolaatikoista päästy! Mutta joululoma (ja varmaan muutkin lomat seuraavina vuosina) menee remontoidessa. Eipä tarvi huolehtia lomasuunnitelmista ;)

M'man, kiitoksia :) Täytyy myöntää, että oli aika vaikea sulkea vanhan kodin ovi. Vaikka ehdin asua siellä alle vuoden, se tuntui jo niin kotoisalta. Mutta kun uuteen kotiin sai sohvan, tellun ja keittiön kuntoon, tuntui jo paljon paremmalta :)

Doubles, onnea sinullekin uuteen kotiin! Se haikeus kestää jonkun aikaa. Välillä kaihertaa, vaikka moni asia olisi uudessa kodissa paremmin kuin ennen. Meillä uusi koti on varsinkin Murulle parempi, enemmän tilaa rellestää ;)