Wednesday, January 21, 2009

Lisää vanhoja kuvia

Vanhojen kuvien villitys ei ota helpottaakseen. Löysin muutaman mutkan kautta jutukkeen, jolla saa valokuvat vanhennettua Photoshopissa.

Kuva on viime kesältä, kun opetimme Murulle veneilyä. Kuvan ottohetkellä kaikki on vielä hyvin. Mutta kun menimme syvemmille vesille ja Murun jalat eivät enää yltäneet pohjaan, Muru hätääntyi ja yritti kiivetä laidan yli veneeseen. Aika reppana se oli, kun etutassut olivat veneessä ja loppukoira roikkui ulkopuolella. Ei kai siinä muu auttanut kuin palata rantaan ja ottaa Muru kyytiin. Veneessä se tykkäsi olla, katseli rauhallisesti maisemia.

7 comments:

Nana said...

Heh, meillä koirat pysyvät visusti veneessä, uiminen on kamalaa...
Minä löysin Paint shop prosta myös "aikakoneen" ja täälläkin on alkanut syntyä vanhoja kuvia :)

Jutta said...

Tuo oli eka kerta kun testattiin, toiste ei jätetä Murua rannalle, oli se niin säälittävä. Muru osaa uida, mutta ei ole tykkää siitä. Se suhtautuu hyvin epäluuloisesti syvempään veteen, ei auta vaikka sinne heittelisi donitseja :P

Olisi kiva nähdä mitä aikakoneesta syntyy :)

Sari said...

Voi Muru parkaa! Onneksi ei sentään isommin säikähtänyt ja viihtyi veneessä.

Ai tuollainen kuvien vanhentaminenkin onnistuu Photarilla. Pitää varmaan kokeilla joskus tuota ;-)

Jutta said...

Sari, minullekin oli ihan uutta, se oli sellainen valmis Actions-setti. Samalla sivulla oli linkki skripteihin, joilla saa kuvat muutettua muka lomo- tai holga-kuviksi. Kivoja leluja :)

Elegia said...

Onpa ihana kuva! Minulle tulee aina meidän oma jo edesmennyt koira mieleeni. Se oli oikea vesipeto, hyppäsi jopa laiturilta veteen oma-aloitteisesti :D

Jutta said...

Elegia, minä luulin että Murukin olisi kauhea vesipeto. Siskoni sakemanni rakasti uimista niin paljon, että saattoi karata esim. ojaan uimaan :)

Fine Little Day said...

Oh summer.