Tuesday, January 13, 2009

Nuutinpäivä

Nuutinpäivä tuli ja on jo melkein mennyt, mutta meillä jatkuu joulu. Kuusta en saanut, mutta haimme metsästä havuja kimpun ja koristelin sen. Ehkä sitten viikonloppuna joulu siivotaan meiltä.

Kauralyhde tuli ostettua kun vanhempi herrasmies kaupitteli niitä ovelta ovelle. En raaskinut kieltäytyä, eikä hintakaan ollut päätähuimaava, 3e. Ihan hyvin se olohuoneen nurkkaan minusta sopii ja samalla vanha peltisanko sai käyttöä.

Opettelin muuten viimeinkin valkotasapainon säätämisen. Nyt kun näen eron kuvissa, en tajua miksi en kaivanut manuaalia esiin jo paljon aikaisemmin.

2 comments:

Maria / Dg:Sisustusmania said...

Opitko kerrasta hallitsemaan tuon valkotasapainon säädön? Mä taistelen vieläkin täällä keinovalojeni kanssa... Olis vissiin parenpi jos kuvaisi vain luonnonvalossa, nämä erisävyiset sähkövalot kun ajaa mut pian hulluksi.

Jutta said...

Aika helpolla olen saanut säädettyä, ainakin omasta mielestä ihan hyväksi. Meillä on vain tavallisia hehkulamppuja ja keittiössä loisteputki. En tiedä, ovatko energiansäästölamput jotenkin vaikeampia. Varmaan ainakin tuottaa ongelmaa, jos on samassa tilassa monta erilaista valoa. Joka huoneelle olen kyllä säätänyt erikseen.