Wednesday, February 4, 2009

Neljäs kuva

Nana haastoi minut kaivelemaan kuva-arkistoja. Tehtävänä oli kaivaa valokuvakansion neljäs kansio ja sieltä neljäs kuva. Tämä on oikeasti viides kuva, koska neljäs kuva oli kasvokuva Panusta.

Kuva on otettu Kurikassa viime kesänä. Yövyimme hotelli Pitkä-Jussissa, koska siellä on mukava majailla koiruuden kanssa. Hotelli on joen rannassa ja ympärillä on puistoa.

En muuten millään meinannut tajuta hotellin nimen alkuperää. Tiesin kyllä, että Mieto on paikka Kurikassa, josta Juha Mieto on kotoisin. Minulla ei raksuttanut siinäkään vaiheessa, kun tajusin parrakkaan, Suomi-verkkareihin puetun mallinuken hotellin aulassa esittävän Juha Mietoa. Aulassa on vieläpä kokonainen seinä Mieto-memorabiliaa. Ihmettelin vain, onko hotelli tosiaan nimetty sen tv-sarjan, Pitkän Jussin majatalon mukaan. Panun piti sitten selventää minulle, että Pitkä-Jussi tarkoittaa Juha Mietoa. No, aina ei leikkaa.

Ja pitihän minun vielä vanhentaa kuvaa, kun sentään mummolaan oltiin matkalla.


En laita haastetta eteenpäin kenellekään erityisesti, jos joku haluaa niin voi ottaa mukaansa.

5 comments:

Elegia said...

Ihana paikka, näyttää todella idylliseltä. Ja juu, huomasin kyllä hautausmaan, mutta minusta ne ovatkin idyllisiä. :)

Nana said...

Ihanaa vihreää!! Piti vähän hymyillä tuolle Juha Mieto jutulle :D

Jutta said...

Hih, Elegia, oli tuo minustakin päivällä ja auringossa ihan viihtyisä hautausmaa, mutta en sinne illan hämärryttyä uskaltaisi :)

Nana, ei voi aina tajuta ;)

helmineiti said...

Hei Jutta! Olit jättänyt kommentin blogiini ja minä puolestani seurasin sitä kautta omaasi. Kivalta näyttää, pidän taiteiluistasi ja etsylöydöistäsi :)

Jutta said...

helmineiti, tervetuloa! :)