Tuesday, March 17, 2009

I heart this blog

Sain Nanalta tällaisen ihanan tunnustuksen. Mukavaa ja ihmeellistä, että joku jaksaa lukea minun juttujani ja vielä tykätä niistä.

Kiitos, Nana!

On paljon mahtavia blogeja, joille voisin tämän antaa. Haluan tällä kertaa laittaa tunnustuksen eteenpäin Sarille, Ilonalle, Annille, Sussulle ja M'manille. Kiitos teille kaikille kun piristätte päivääni ihanilla kuvilla ja jutuilla :)

6 comments:

Ilona said...

Oi, kiitos!

Sari said...

Kiitos kaunis Jutta! Tästä on kiva aloittaa päivää, kun heti ekana saa tällaisen kivan tunnustuksen... ;-)

M'man said...

Voi kiitos! Itsekin kayn mielellani taalla sinun luonasi :) Sellainen raikas, hiukan englantilais savyinen ( en osaa selittaa miksi) meininki sinulla taalla :) Tykkaan siis :)

Mukavaa vkonjatketta :)

Jutta said...

Ilona, eipä kestä :) Sinulla on niin kivoja käsityöjuttuja ja kirpparilöytöjä.

Sari, blogeissasi on mukava käydä, niissä on sellainen on rento ja hyvä fiilis. En nyt osaa paremminkaan selittää :)

M'man, kiitos :) Minäkin tykkään blogistasi (niin kuin ehkä saatoit tunnustuksesta arvata.. :)) osaat kuvata tunnelmia niin hienosti ja sinulla on niin ihmeellinen kuvanrajaustapa (siis hieno) :)

Vai että englantilaistyylinen.. En tiedä mitä se tarkoittaa, mutta olen kyllä asunut vuoden Lontoossa. Ehkä siitä on tarttunut jotain englantilaista mukaan :)

Mukavaa viikonjatketta sinullekin!

Sussu said...

Oijoi, kiiiiiitos Jutta!!!! En ole kerinnyt viime päivinä juuri blogitella. Pitänee palata takas blogistaniaan.

Jutta said...

Sussu, takaisin blogistaniaan vaan! Onkin ollut jo ikävä, olen monta kertaa käynyt kurkkimassa että joko olis uutta postausta ;)