Thursday, April 2, 2009

Vauvakuumetta

Tällainen vaavi syntyi viime lauantaina, 9 sisaruksen kanssa. Minulle tuli kauhea koiravauvakuume. Olisi mahtava saada Murulle pikkusisko. Nyt olen ihastellut heitä vain kuvista, pääsiäisenä menemme katsomaan. Mitenkähän koiranpentu ja remontti sopivat yhteen?

5 comments:

Eija said...

No voi lutuna sentään. Kyllähän noista kuumeen saa..
Taitais olla aika vilskettä remontin keskellä pennun kanssa ja niin tietty pitäisi olla aikas varovainen kun sehän söis kaikki.

Jutta said...

Joo kyllä siinä varmaan tekemistä riittäisi. Ja sekin mietityttää, että jos koiruus laittaisi kämppää uusiksi meidän perässä.. :) Kumpikaan vanhemmista ei tosin ole tuhonnut huonekaluja yms. Se on varmaan hyvä merkki.

Maria said...

Voi miten ihanus! Meillekin syntyi koilanpentuja sunnuntaina (meidän koira on isi) ja pennuista olisi tarkoitus ottaa yksi tänne meidän remontin keskelle. Olen miettinyt ihan samaa, että miten koiranpentu ja remontti sopii yhteen. Saa varmasti olla varovainen (varsinkin kun meidän rotu on chihuahua).

Jutta said...

Oiiii, ne on varmaan tosi pieniä ja suloisia! Minä haaveilin chihuahuasta jossain vaiheessa, mutta se olisi liian pieni kaveri Murulle. Tällainen isompi koiruus on varmaan parempi, vaikka meille teettää enemmän hommia :)

Alberto García said...

Oooooooooooooooooooooooooooh! :-)