Tuesday, April 28, 2009

Omakuvatiistai


Kodinomistajan arkea

Vaikka missä on näitä omakuvia ja tiistaita. Minä en aio alkaa kuvaamaan itseäni joka tiistai, mutta tänään kuvasin. Tarvitsin omakuvan Sweetsauer photo hunttia varten. Muita sweetsauer-kuviani voi käydä katsomassa täällä.

8 comments:

bubble said...

Ihanat kengät ..ja viikset :D

Pellon pientareella said...

Hauskat kuvat :). Magee lätsä ja kivannäköinen tuo hame/mekko? Ja saha tietysti on komee!

maijja said...

Hehe! Hauska, varsinkin viikset

:{D

Jutta said...

bubble, noita kenkiä olen himoinnut jo pitkään, mutta mietin että raaskinko ostaa... No raaskin sitten! :)

Pellon pientareella, tuo valkoinen on takki, alla on mekko. Saha tuli talon mukana, minustakin oikein hieno.

maijja, minulla on kai joku viiksi-obsessio :P

Krisu said...

Hihhih, viikset ja kaikki! Tolla lailla salaa pidetään picasa-albumia, minä laitan sut piacasaankin "ylös" ;)

Jutta said...

Krisu, no sinulta matkin että sain nuo sweetsauer-kuvat hyvästi esille :D

Krisu said...

Hyvä, kun kelpaa! Ajattelin, kun tähän haasteeseen lähdin mukaan, että picasa-web-albumun saa yhteen postaukseen hienosti, mahdollisten katsojien ei tarvitse kuin kansilehteä osata klikata päästäkseen albumiin. Flickr-tilini oli toinen vaihtoehto, mutta pidän sitä itsekin koko ajan hyvin sekavana paikkana. (En ehkä osaa käyttää sitä, hehheh) Multa puuttuu vielä kaksi kuvaa, eikun oikeasti kolme! Sateen kyllä jo luovutin ja kaivoin arkistosta, huomenna pitäisi olla paketin kasassa. ykkönen, eli cool tai interesting arkkitehtuuri (meillä Treella mitään uutta kivaa kiasmaakaan ole) ja sitten se work of art. sen huomasin aivan äsken, että kappas vaan. Taidan tonkia perillisten piirustuksia, mulla mitään muuta taidetta täällä kotona ole.

Jutta said...

Krisu, minäkin mietin Flickriä, mutta kun olisi pitänyt tehdä oma kansio tuolle ja minun ilmaiset kansiot oli jo käytössä. Picasassa kuvat näkyy isompana kuin blogissa niin ajattelin että kivempi laittaa sinne.

Minulla meni jotkut aiheet vähän soveltamiseksi ja kolme kuvaa kaivelin arkistoista. Mutta noita on ollut mukava miettiä ja kuvata ja vähän leikkiä photarilla. Että kiitos vaan vinkistä! :)