Tuesday, August 25, 2009

Arvonta on suoritettu ja voittaja on...

Deadline on nyt kohdattu eli kirjantynkä kuvitettu, taitettu ja saatettu painoon. Minulla on ihanan kevyt olo, saan vapaa-ajalla keskittyä kotiin ja koiruuksiin, en töihin. Ja nyt arvontaan! Osallistujia oli aivan hurja määrä, kiitos kaikille osallistujille.

Onnettaren koura on tällä kertaa hieman miehisempi. Virallisena valvojana toimii Muru. Ja onnellinen voittaja on... Tsädäm-pädäm (rummun pärinää) ...

... Hirsiakka. Laita minulle sähköpostilla yhteystietosi ja kumman kirjan haluat (Appartements d'amoureux a Paris vai Milk Deco) niin pistän sen tulemaan postissa. Appartements d'amoureux a Parisissa on muuten kaikki tekstit japaniksi, Milk Decossa englanniksi ja ranskaksi.

Onnea vielä voittajalle ja kiitokset kaikille muille!

6 comments:

Sari said...

No voihan perhana, on tainnut jäädä osallistumatta tähän arvontaan kokonaan. No mutta, ensi kerralla sitten. Onnea voittajalle ja mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Jutta said...

Mutta tehän olette olleet koko ajan reissussa niin ei ihmekään jos menee jotain ohi täällä blogimaailmassa :) Mukavaa viikonjatkoa sinullekin!

Pellon pientareella said...

Onnea deadlinesta ja valmiista työstä! Nautihan vapaa-ajasta :).

Jutta said...

Kiitos Pellon pientareella! Nyt alkaa pidennetty viikonloppu ylityövapaan muodossa. Ajattelin ainakin luututa lattioita ja tehdä viinimarjamehua :)

Nana said...

No voih, mulla meni tämä arvonta ihan ohi... Mutta onnea voittajalle!
Mukavata viikonloppua, mie lähden tästä kohti Inaria :) Hauvoille rapsutukset!

Jutta said...

Mukavaa reissua! Ja hauvat kiittää rapsuista :)