Monday, October 12, 2009

Kynttilöiden kanssa

Pyynnöstä laitan kuvia lyhdyistä kynttilöiden kanssa. Vaatii vielä hieman tuotekehittelyä. Patterikäyttöiset tuikut eivät valaisseet juuri yhtään, ainakaan ne joita testasin. Niimpä laitoin lyhtykynttilät (vaikka paloturvallisuuden vuoksi ei varmaan saisi). Mutta kynttilöiden lämpö sai kuultopaperin kupruilemaan. Ehkä decoupage-lakka ei tykännyt, kun olivat välillä kuuran peitossa ja sitten lämmössä.

Luulempa että jatkan kuitenkin testailua ja kokeilen erilaisilla kuvilla myös.

14 comments:

barbro v said...

Eikö kuvat voisi laittaa ulkopuolelle? Muutaman lakkakerroksen luulisi kyllä suojaavan kosteudelta, ja sisällä voisi polttaa ihan oikeitakin kynttilöitä.

Tiia said...

Mulla decoupage-lakka ei ainakaan ole kamalasti tykännyt kosteudesta, muuttuu ensin kuplittain takaisin "liimamaiseksi" ja sitten kuivuessaan jää kuprulle...

Pellon pientareella said...

Patterikäyttöisissä on sekin ongelma, että patterit hyytyvät kylmässä. Toivottavasti joku ratkaisu löytyy. Ulkokäyttöön tarkoitettu lakka maalikaupasta?

Parolan asema said...

Jos malttaa käyttää muuta kuin kynttilöitä niin ledvalosarjoilla saisi sisällön hohtamaan varmasti kauniisti, poraa vaikka reiän johdolle aivan huipulle :)

anni said...

Tunnelmallisen näköiset ovat.. Varmasti siksi myös inspis kehittää valoa lisää..

Jutta said...

Hei, kiitos kaikille mahtavista vinkeistä! Tämä on yksi niistä asioista, joiden vuoksi tykkään bloginpitämisestä niin paljon :)

Tiia, varmaan juuri kosteus tässäkin teki tuon kupruilun, ehtivät pihalla ja (kylmällä) kuistilla ollessaan kerätä kosteutta.

Raportoin jatkokehityksestä ;)

Minna said...

Upea idea, käyttämäsi kuvat ovat kauniita.
Olisiko kirkas sprayliima käyttökelpoista ja ulkolakka päälle? Löysin blogisi vasta ja siinä on tosi kivoja juttuja. Tykkään kovasti käyttämistäsi väriyhdistelmistä sisustuksessa ja kiva, että jaat vinkkejä myös muille tekemistäsi projekteista.

cidi said...

Näyttää upeilta! Toivottavasti joku keino löytyy :)

Neiti Nimetön said...

Wautsi miten hyvännäköiset! Tollaisia voisi itsekin koklata..

Jutta said...

Kiitos Minna, tosi mukava kuulla :) sprayliimaa käytettiin ainakin alkuperäisessä ohjeessa.

cidi, kiitos!

Neiti Nimetön, siitä vaan testaamaan! ;)

Minttu said...

Näyttääpä kivalta. Mistä bongasit nuo kauniit kuvat?

Annoin sinulle omassa blogissani "kreativ blogger" -tunnustuksen kera pienien perusteluiden. Niemnomaan tuo luovuus leimaa tätä aina niin mielenkiintoista blogiasi, kiitos siitä :)

Jutta said...

Minttu, kiitos paljon! :) Vanhat valokuvat löysin flickristä http://www.flickr.com/photos/smithsonian/ ja muokkasin niitä sitten itse.

Visualisti said...

Voi ihanuus, nämä ovat aivan mahtavia! Parolan aseman tavion minäkin olisin ehdottanut ledejä - mitään mistään valo/sähköasioista tietämättä...!

Jutta said...

Visualisti, kiitos! Testasin ledejä, näyttää kivalta, ei tietenkään samalta kuin kynttilänliekki. Täytyy vielä ratkaista johto-ongelma jotenkin.