Thursday, October 22, 2009

Syklaami-pom-pomitJoku on saattanut jo huomata, että olen ihastunut pom-pomeihin. On pitänyt keksiä tekosyitä, että pääsee tekemään niitä. Mutta nyt päätin ettei tarvi olla mitään juhlia tai muita, saan askarrella niitä ihan siitä ilosta, että ne ovat sieviä.

Meillä on keittiössä syklaami ja tykkään sen väreistä. Tein sille kaveriksi monta pom-pomia.

I've used all excuses, such as birthdays, to make pom-poms. My niece and Panu's niece have their own. But now I've decided that you don't need a party to have pom-poms. You can have them in your house just because they're pretty. So I made a pom-pom garland in the kitchen, same colors as the cyclamen.

Kiitos muuten kauheasti kaikista ihanista kommenteista! Arvontaan on vielä reilusti aikaa osallistua.

25 comments:

Sari said...

Juu, olen huomannut sun heikkouden pom pomeihin, mutta mikäs siinä! Jos jostain tykkää, niin sitähän saa sitten tehdä sellaisia juttuja kotiinsa niin paljon kuin haluaa!!! Ja nämä syklaami-pom pomit ovat kyllä tosi pirteitä ;-)

Jutta said...

Hehe, ei sitä varmaan vaikea olekaan huomata, kun joka toisessa kuvassa näkyy pom-pomeja :D Mutta niitä on niin kiva tehdä, täytän varmaan oman ja sukulaisten kodit näillä ;)

Suzanne : : S.HOPtalk said...

I agree...everyone needs pom poms in their home. :) Love yours!

Minttumaari said...

Hienoja pom pomeja olet tehnyt taas! Ne edellisetkin olivat niin hienoja :)

Suki said...

Voi miten maailman kauneimpia, niin pom pomit kuin kuvat!

Pia said...

Hienoja! Sopii sinulle!

Lotta ja Tuisku said...

Tosi nätin värisiä, pirteitä. Ja munkin mielestä niitä juttuja mistä pitää, voi tehdä juuri silloin kun huvittaa ilman mitään erityisiä syitä. Itse ihailen suuresti kaikkia, jotka osaavat jotain tuollaista näprätä, itselläni kun on askartelupeukalo todella keskellä kämmentä. ;)

suklaamarenki said...

Herkullisen näköisiä :)

Jutta said...

Thanks Suzanne :)

Minttumaari, Pia, suklaamarenki, kiitos ! :)

Suki, kuvista voi kiittää uutta kameraa. Sillä ei varmaan edes saa huonoja kuvia.. ;)

Lotta ja Tuisku, minä inhosin askartelua ennen, siis ihan tarhasta lähtien muistan sitä inhonneeni. Mutta jotenkin blogimaailma on saanut minut innostumaan siitä. Ihmeellistä :D

sara said...

i love your pompoms!

Karmiini said...

Hei! Löytyykö jostain ohje pompomejen tekemiseen?

Jutta said...

sara, thank you!

Karmiini, ohje löytyy Martha Stewartin sivuilta http://www.marthastewart.com/how-to/tissue-paper-pom-poms-how-to?&pgType=intro&rsc=howTo_tab_intro#menu_container

Anu said...

Voi vietävä kun onkin herkullisen näköisiä:)

Jutta said...

Kiitos Anu!

Melita said...

Hei Jutta,
Kyllä ja olet tartuttanut sen minuunkin, mutta en ole siitä ollenkaan pahoillani.Taisin tehdä liian ison viimeksi - toimivat varmasti paremmin pienemmässä koossa ? Kaikensortin tunnustukset saavat minut aina lähes kiemurtelemaan ja varsinkin ne, jotka pitää laittaa seitsemälle eteenpäin joten en varsinaisesti laittanut, mutta mainitsin kuitenkin sinut syysiloyhteydessä.

Jutta said...

Hei Melita, hihi hyvä jos saan tarttumaan ;D
Olen itse tehnyt useamman kokoisia. Niitä Marthan ohjeen mukaisia ja siitä puolikkaita ja neljäsosia. Nuo taisivat olla neljäsosa-arkin kokoisia. Varmaan pienempiäkin voisi tehdä, sijoituspaikasta riippuen.

Karmiini said...

Kiitos ohjeen linkistä! Tein tänään yhden ja siitä tuli melkeinpä rantapallon kokoinen, taisin tajuta mittasuhteet vähän värin :)

Jutta said...

Karmiini, jos tekee tuon ohjeen mukaan, niin melkoinen rantapallohan siitä tulee :D Mutta pienempiäkin voi tehdä, oman maun mukaan :)

Anne said...

Hei :D voisitko kertoa kuinka olet saanut noin että noilla bloginsivun molemmilla puolilla on jotain... (esim. ku toisella puolella on profiili ja toisella on ne kala jutut? kun itse en saa kuin toiselle puolelle? :D olen juuri tehnyt vasta tämän =)

Jutta said...

Moi Anne, Itkupillillä on tosi hyvä ja ymmärrettävä ohje, miten saa kolme palstaa (vai mitä ne sitten ovatkin). Se löytyy täältä: http://blo64rt.blogspot.com/2009/03/how-to-change-to-3-column-minima_7687.html

Sitä noudattaen tein itsekin tuon. Kannattaa muuten ottaa ensin varmuuskopio blogipohjasta, ennen kuin tekee siihen muutoksia :)

Anne said...

kiitos tosi paljon =) mäpä meen nyt säätelee palstoja ;)

VALKOINEN PERSILJA said...

Täällä onkin hieno blogi, tämmöisiä on mukava löytää. Pitää tulla poikkeamaan paremmalla ajalla :)

Jutta said...

Valkoinen persilja, kiitos kovasti :) Ja tervetuloa uudelleen!

Minttu said...

Hih, arjesta juhlaa :) Veikeän näköisiä!

Jutta said...

Kiitos Minttu! :)