Saturday, November 28, 2009

Ihana method

method

No niin, olen armoton mainonnan orja ja täysin altis vaikutteille. Mutta kun näin ihania methodin purnukoita täällä, täällä ja vielä täälläkin, en voinut enää vastustaa. Niimpä kipaisin katsomaan, löytyykö meidän Kärkkäiseltä näitä kaunokaisia. Ja löytyihän sieltä!

Ainoa mitä enää kaipaisin, on methodin tiskiaine. En tiedä onko heillä sellaista, mutta ainakaan Kärkkäisellä en nähnyt.

method

I'm in love with the sweet method soaps and cleaners.

15 comments:

Anonymous said...

Voi, minä olen näitä myös kuolannut...Ja nimenomaan blogeista bongannut näitä purnukoita. Toinen vaikutteille altis siis täällä...

-J- said...

Olen näitä käytellyt jo pidemmän aikaa, mutta pääkaupunkiseutulainen joutuu tyytymään Mokon ja Stockmannin kalliiseen Method-valikoimaan. Ensi maakuntareissulla suunta käy kyllä Kärkkäiselle! :)

Soile said...

No, onneksi en ollut aina mainoksen uhri..nyt löytyy myös meiltä :)

Jutta said...

14a4:n Hanna, en siis ole ainoa ;)

-J- minä en ole Stokkalla käynyt katsomassakaan, kun Kärkkäinen oli paremmin matkan varrella. Ovatko sitten kovastikin kalliimpia?

Soile, hahaa, kohtalotoveri! ;D

-J- said...

Jutta, jos Kärkkäisellä kerta on 5,90/puteli, niin kyllä Stocka-lisä on sitten noin 30%, osassa tuotteita varmasti enempikin.

Jutta said...

Okei, no eipä sitä turhaan halua sen vertaa ylimääräistä maksaa, jos voi halvemmalla saada.

Melita said...

Hei Jutta,
Otsikosta päätellen odotin näkeväni kasan putkia tai jumppaliikkeitä ja sitten olikin tällaista.
En ole ikinä kuullutkaan moisista, mutta uskon näkemättäkin, joten jos vastaan tulee niin ainakin hiplaan.Mulla on aarteena kotona Unitedin puhdistusspray jota kun pruittaa niin lika ihan katoaa silmissä (kotimuyynnissä -ainakin oli )On kuulema täysin ekotuote eikä siinä ole mitään räjäyttäviä aineita.
Hyvää viikonloppua !

Jutta said...

Melita, hihhih, sellaiset methodit ei ole minulle tuttuja, en ole kovin aktiivinen liikunnallisesti :) Paitsi koirien kanssa lenkkeilemään.

En ole Unitedista kuullutkaan. Methodienkin pitäisi olla myrkyttömiä ja pullot on valmistettu kierrätysmuovista. Eilen testailin tuota vaaleanpunaista siivousainetta. Ihan hyvin se minusta toimi. Vanhaa uuninsisusta yritin sillä myös kuurata, mutta siihen ei ollut tarpeeksi tehokas, niin kuin arvata saattaa. Siihen tarvi jo sellaista liat räjäyttävää, oli meinaan monen vuosikymmenen rasvat palaneet kiinni pohjaan.

suklaamarenki said...

Herkun näköisiä pesuaineita! Arkiset ja tylsät askareet tuntuu paljon mukavemmilta kun hyvän tuoksuista ja kauniin väristä pesuainetta. Plussaa vielä kiva ulkomuoto!

Jutta said...

Suklaamarenki, no niimpä! Ja ehkä tulee useammin siivottua, kun tuollaisen viitsii jättää tiskipöydälle näkyviin ja löytää sen siitä useammin mukaansa.

Malla said...

Täällä myös yksi mainostuksen uhri; suuntasin heti Kärkkäiselle kotiuttamaan tännekin Methodin tuotteita, kun Vihreä talo mainitsi sieltä näitä löytyvän. :D Olisi tehnyt mieli ostaa jokaista sorttia!

Pia said...

Mainoksen uhri myös minä, löysin viikonloppuna Mokosta. Hyvältä tuntuu ja siivous ihan himpun verran kivempaa:)

anni said...

Sinullakin nyt.
Minunkin on niitä saatava.
Kaikilla on ja minulla ei. Toisiko joulupukki? Ei, en halua joulupukilta siivousaineita. Haluan ne jo ennen sitä.

Miia said...

Siis nuo kuvat on mahtavat! Voisiko siivous enää houkuttelevammalta näyttää... :)

Niina K ♥ said...

Olipas hauska törmätä tuttuihin pesuaineisiin.. Meillä ollaan myös ihan myytyjä Method pesuaineisiin, oltu jo jonkun aikaa. Tiskiainetta ei ainakaan toistaiseksi suomessa ole saatavilla, mutta pitääkin tiedustella josko sitä joskus suomeenkin saataisiin =) Kaunis blogi!!