Tuesday, January 26, 2010

Huonoa oloa ja pikkuisia käyntikortteja

love is...

Meidän perheessä on nyt sairastettu oikein urakalla. Ensin sairastuin minä, sitten Panu, sitten taas minä. Monta päivää on mennyt sängyn pohjalla, voi että on ollut tylsää. Onneksi Panu parani siihen kun minulla olo huononi, niin sain Panun tekemää riisipuuroa ja mustikkasoppaa sänkyyn :)

Both me and my husband came down with the flu. So many boooring days in bed. Luckily my husband got better when I got worse so he made me rice pudding and blueberry soup.


on the fridge

Ja sitten ihan toiseen asiaan. Monesta nettikaupasta tilatessa paketin mukana on tullut tällaisia aivan ihastuttavia minikokoisia käyntikortteja. Aivan mahtava idea. Nämä ovat päässeet meillä jääkaapin oveen ja ehkä siirtyvät siitä työhuoneeseen inspistaululle, kun otan sen käsittelyyn.

Lisäys: Pellon pientareella valisti, että ne ovat Moo-kortteja.

And then something completely different. I'm in love with these sweet mini business cards (don't know what they're called officially I was told they are Moo mini cards) you get from some online shops. They are so cute! I have these on our fridge but they might move to my inspiration board. I think it's a great idea, they are much more eyecandy than your usual business card. Maybe not to replace business cards, but they add a nice little extra.

17 comments:

mizyéna said...

Pikaista paranemista.

Toi sama muumimuki on mun suosikki tällä hetkellä teekuppina :)

Norppis said...

Riisipuuro ja mustikkakeitto kuulostaa ihanalta <3
Pikaisia paranemisia!

Marika said...

Tietokoneennappuloitakos tuossa on jääkaapin ovessa? :)

Novi On The Go said...

I hope both of you get well soon! Here's an origami link that might cheer you up
http://www.origami-club.com/en/

Congratulations on your beautiful home featured in two blogs! Kootut murut is a fine collection of sweet lovely things, thanks so much for explaining. :)

Lotta ja Tuisku said...

Paranemisia sinne!

Kirjailijatar said...

Toivottavasti taudit pian hellittää!
Tykkään niin tästä blogistasi. Nuo kortit ovat tosiaankin suloisia, aivan ihania. On kannattanut säästää. Minulla on vähän huono tapa aina hätäpäissäni heittää kaikkea roskiin.

Pellon pientareella said...

Paranemista! Nuo näyttävät ihan Moo-korteilta, oletko tutustunut? Tilasin kerran itsekin niitä. Ovatko magneetit itse tehtyjä vai ostettuja? Pitäiskin itse joskus tehdä tuollaisia.

Jutta said...

mizyéna, kiitos, on jo onneksi voiton puolella :) Se on minunkin lempparimuki, sain sen mieheltä lahjaksi. Olin kyllä ensin vihjaillut hyvin voimakkaasti ;D

Kiitos, Norppis! On jo parempi olo onneksi.

Marika, juu sellaisia nappuloista tehtyjä magneetteja.

Lotta, kiitos!

Kirjailijatar, kyllä tuo tuntuisi jo että hellittää. Minulla on huono tapa säilöä vähän kaikki mahdollinen, jos sitä vaikka joskus tarvisi... :)

Pellon pientareella, en ole ennen kuullutkaan, mutta googletin Moon ja kovin samalta näyttää. Kiitos vinkistä! Mietin että josko noita itsellekin hommaisi, vaikka en tiedä vielä mihin tarkoitukseen :) Magneetit on ostettuja, en muista valmistajan nimeä mutta suomalainen oli. Noitahan voisi itsekin tehdä jos on ylimääräisiä näppiksiä, magneetteja ja kuumaliimaa tms. Ja meillähän on kaikkea paitsi näppiksiä... hmmm... :P

Jutta said...

Pellon pientareella, siis näppiksiä on mutta magneetteja ei...

Jutta said...

Novi, thank you so much! You are so sweet. I must remember that translation, thank you :)

Kaylovesvintage said...

I got some and I should get some more

Anttis said...

Pikaista paranemista toivottaa toinen topilas.

Stella said...

Pikaista paranemista sinne!

Meillä oli ensin mies kipeänä, siten minä. Tänään lähdin taas töihin mutta lensin kotiportaissa naamalleni ja nilkasta meni nivelsiteet. Muutenkin vihaan tätä vuodenaikaa kun mieli on täynnä keväänodotusta mutta ulkona vielä 20 astetta pakkasta. No jalka paketissa eteenpäin.

Neiti Nimetön said...

Toivottavasti olet jo paranemaan päin!

Moo-kortit rocks!

Riikka said...

Pikaista paranemista!

Jutta said...

Anttis ja Riikka, kiitos!

Stella, voi ei, kuulostaa hurjalta. Toivottavasti jalka paranee pian!

Neiti Nimetön, nuo on aivan ihania. Taidan haluta itsellekin satsin.

Jutta said...

Kay, I think I'll get some myself, even if I don't have a shop. They're so cute.