Monday, April 26, 2010

Monday Morning Coffee and Sketch

Monday Morning Coffee and Sketch

Huomenta ja kiitos ihanat kasvomaalausvinkeistä! Niitä tuli iso kasa, enkä mitenkään olisi osannut keksiä kaikkia niitä. Nyt täytyy alkaa suunnittelemaan ja harjoittelemaan, onneksi heinäkuuhun on vielä aikaa.

Hommasin viime viikolla muutaman grafiittikynän ja testailin niitä. Tässä luonnoksessa käytin kyniä 4B - 8B. Paketissa tuli pari kovempaakin, mutta jotenkin tykkään sutata pehmeämmillä.

Mukavaa maanantaita!

Good morning and thanks you lovelies for the face-painting tips! There were so many of them, I never would have thought of all myself. Now I have to start designing and practising, it's a luck that July is still far away.

Last week I got a few graphite sticks and wanted to test them out. In this sketch I used 4B to 8B sticks. There are a couple of harder ones too, but I like the softer ones, they suit my messy style better.

Happy Monday!

6 comments:

Tiia said...

Voiskin melkeen toivoa pitkää sairaslomaa (flunssaa pukkaa..) ja tehä pastelleilla pitkästä aikaa jotain.

Suttaamisesta tuli mieleen siis :)

Jutta said...

Minulla huvittaisi myös tehdä pastelleilla jotain. Ostin värillisiä papereitakin, mutta vielä en ole saanut alettua. Hmm, ehkä ensi viikoksi...? :)

Miia said...

Tuohon edelliseen postaukseen liittyen olipas huojentavaa, että tuo Gorenje on hyvännäköinen, koska meille on tulossa sellainen, enkä ole nähnyt itse koko laitetta. Meille piti tulla kermanvärinen Upo, mutta sitä ei enää saanutkaan ja liike ehdotti tuota Gorenjea. Se oli vähän isompi kuin Upon retro, mutta meille tulee siis sellainen yksiovinen, jossa vain pakastinlokero sisällä. Enkä malta odottaa, että saan sen kotiin, koska se vaikuttaa aikas söpöltä! :)

Jutta said...

Miia, minä ihan yllätyin kun näin sen, se oli niin kauniin värinen. Kuvissa olen nähnyt vain metallinhohtoisia sinisiä ja punaisia, tuo kermanvärinen näytti ihan erilaiselta. Minusta se näytti luonnossa kauniimmalta kuin esim. tuossa kuvassa.

June said...

Mäkään en tykkää kovista kynistä yhtään, 2B on kovin mitä suostun piirustamisessa käyttämään ja 6B on lempparini :)

Nää sun maanantaipostaukset kyllä innostaa sotkemaan paperille pitkästä aikaa! Vielä kun saisi jostain revittyä vähän aikaa ja inspiraatiota oikeasti toteutukseen asti.

Jutta said...

Minun lemppari on tällä hetkellä 7B. Yleissuttaukseen :) Sitten 4B tarkempaan ja 9B tummimpiin kohtiin :)

Täytyy myöntää, että jossen olisi itselleni tällaista "pakotetta" laittanut, en varmasti saisi piirrettyä yhtä paljon. Nytkin tekisi mieli piirtää enemmän, mutta kaikki muu menee edelle.