Friday, May 14, 2010

Pihahaaveita / Backyard dreams

Bertoia Wire Side Chair vs. Hay Hee Dining Chair

kuvat / images: Knoll, Finnish Design Shop

Arvatkaa kauanko olen tuskaillut, että mistä löytyy sopiva pihakalusto. Bertoian Wiren haluaisin, mutta Heehen meillä voisi olla varaa. Minusta Hayn Hee on oikeasti tosi ihana, ihastuin siihen leveämpään lounge-malliin jo viime kesänä, mutta Panun mielestä se on liian moderni. Tuo dining voisi olla tarpeeksi siro, että passaa meidän talon tyyliin. Bertoian Wire on tietenkin aivan älyttömän kaunis ja 50-luvun kasvattina sopisi meidän taloon kuin voinappi puuroon. Mutta voih, se hinta... Tuohon Heehen voisin saada Panun jopa suostumaan.

I've tried to find the perfect chairs and table for our backyard since we moved here. What I'd LOVE is the Bertoia Wire side chairs. What we could possibly afford is the Hay Hee dining chairs. Actually I fell for the Hee lounge chair last summer but Panu thought it looks too modern for our house. But the dining chair could fit the style. Being born in the 50's the Bertoia wire chairs would of course be a perfect match for our house, but the price... With the Hee chairs there is a remote chance I might be able to talk Panu into it.

Hay DLM (Don't Leave Me) Table and Ikea Blankö

kuvat / images: Finnish Design Shop, Ikea

Ja sitten pöytä. Hayn DLM (Don't Leave Me - hihi) olisi minusta aika just passeli. Mutta jos saan Panun suostumaan tuoleihin, ei varmaan mitään jakoa enää pöydän suhteen... Ikean Blankö on kans aika näpsäkkä, katselin tarjotinmallia jo viime kesänä. Oikeastaan voisin ottaa vaikka molemmat.

Oikeastaan, jos joku on menossa lähiaikoina Oulun suunnalta Ikeaan, niin voisiko tuoda mukanaan Blankö-pöydän? Tietysti maksaisimme siitä. Ikean toimituskulut on niin suolaiset, ettei kehtaa pikku pöydän takia maksaa.

And then the table. I'm in love with the Hay DLM (Don't Leave Me - hehe). But if I get Panu to accept the chairs, there's probably no chance with the table... I think Ikea Blankö is nice too, I wouldn't mind having both the DLM and Blankö.

12 comments:

Minna said...

Samoissa haaveissa ollaan :)

Jutta said...

Juu-u, olen niin kade :D

Tiia said...

Noi Wire-tuolit on kyllä ihania, samoin kans Bertoian Diamond-tuolit. Diamondit ehkä vielä ihanampia, sellasen tai sellaset haluan joskus... oioi :)

Outi said...

Meillä taitaa olla reissu Ikeaan edessä, mutta se menee varmaan ensi kuun puolelle. Ehkäreilustikkin. Eli meistä ei taida olla sulle iloa. Asutaan kyllä ilmeisesti aika lähekkäin; sikäli olisi helppoa. Voin laittaa jotain viestiä jos/kun joskus päästään matkaan. Että onko asia kohdallasi vielä ajankohtainen.

Jutta said...

Tiia, Diamond on minustakin kaunis, mutta ei ehkä ihan meidän tyylinen. Ehkä liian tyylikäs meille ja varsinkin meidän pihalle :)

Outi, laita ihmeessä viestiä jos menette käymään! Voihan se vielä olla hyvinkin ajankohtaista.

leenaelina said...

Oi tuo Heehan on oikein kiva! ja ihanan pirtsakka keltainen!

Heidi - Suklaamarenki said...

Ihania kumpikin! Bertoian tuolit ovat kyllä aika hengästyttävän hintaisia. Heen tuolia katselin tänään itsekin vihreänä. Enpä pistäisi pahakseni vaikka pari sellaista muuttaisi näillekin nurkille :)

Jenni said...

oi, keltaiset tuolit olis kuin kukat puutarhassa!

Forelle said...

Bertoia is one of my favorites, too. It is a really outstanding chair which perfectly fit to you and your house.
I am curious to see who you arrange the chairs into your interior. (However you decide, it will be great!!)

Best (from Murus homeland)
Ines

Pilvitarha said...

makeat värit kyllä, kelpaisi meidänkin pihalle :)

P.K said...

The Bertoia chairs are uncomfortable to sit in after a while, but very nice to look at.

Jutta said...

Heidi, hengästyttävä on juuri oikea sana :D

P.K, thank you for the information, that consoles me a little, when I can't buy them ;D