Tuesday, June 22, 2010

Pikku tipuja / Baby chicks

Baby chicks

Siskon maatiaiskanoille on syntynyt tipuja! Vanhemmat ovat jo vähän kookkaampia, mutta nämä ovat vasta muutaman päivän ikäisiä. Ne ovat vielä niin pikkuisia, etteivät tarkene ulkoilla. Aivan megasuloisia, jos minulta kysytään.

My sister's native breed chicken got babies! The older chicks are a bit bigger already, but these are just a few days old. They are too small to even go out yet. Mega-cute if you ask me.

The proud father

Tässä ylpeä isä. Pelotti vähän valokuvata, jos hän vaikka olisi hätistänyt minut pois. Mutta oikein suopeasti hän katseli touhujani linssin takana ja jopa poseerasi hieman.

Meet the proud father. I was a little intimidated by him, worried he might chase me away. But he looked kindly upon my endeavours behind the lens, and even stroke a couple of poses.

Baby chicks

8 comments:

Laura / K niin kuin koti said...

Voih! Haluaisin kanoja! Mutta en tiedä miten ne maalla oikein pärjäilevät, kun on kissoja ja kettuja. Tahtoisin pitää niitä vapaana, nimittäin. Päivisin siis.

Tiia said...

Ihania! Pikkutiput on suloisimpia heti pikkupossujen jälkeen :)

Ravenwaves said...

Voi että miten söpöjä ^__^

Georgianna said...

Yes, indeed, Jutta! Megacute! Have a lovely day. We have SUNSHINE, finally! xo – g

Minttu said...

Voi kuinka hellyyttäviä <3 Ihanat kuvat.

En ole vähään aikaan ehtinyt piipahtaa blogissasi, mutta nyt tänne oli tullut paljon uutta kivaa. Itsekin keräilen noita aiemmassa postauksessasi kuvaamiasi Karhulan lasipurkkeja, ja olen huomannut saman, että niiden hintaskaala on hyvin laaja. Muutamasta eurosta kymmeniin euroihin. Ja sitten kun tuollainen osuu silmiin ja vielä on hinta kohdillaan, niin voi sitä löytämisen riemua :)

Amanda Baeza said...

ohhhhh!!! so cute, Jutta!

P.K said...

Cute chicks and a handsome father, love the red.

Krista said...

Pitäkästä aikaa taas täällä! =) Ja ihanasta kaikki näyttää edelleen =))) Mie tykkään niistä kaikista pienistä tipusista!