Thursday, June 3, 2010

Punaherukka sadepäivänä / Red currants on a rainy day

Red currant blossoms on a rainy day

Tänään ukkostaa ja salamoi, mutta nämä kuvat otin joku aika sitten kevyessä kesäsateessa. Toivottavasti tänä vuonna tulee yhtä hyvä sato punaherukkaa kuin viime vuonna. Lupaamme olla paremmin varustautuneita säilömiseen ja mehustamiseen.

Today it's thunder and lightnings, but I took these photos a while back, in a light summer rain. I hope this year we'll get as much red currants as last year. I promise we'll be better prepared saving them for the winter.

Red currant blossoms on a rainy day

Red currant blossoms on a rainy day

Red currant blossoms on a rainy day

Täytyy muuten sanoa, että rakastun tähän kameraan aina vaan uudestaan ja uudestaan. On se vaan niin ihana ja ihan eri näköisiä kuvia tulee kuin vanhalla raatiskalla. Blogia varten piti pienentää kuvat mutta jos kiinnostaa, niin ne voi käydä katsomassa isompina ja mustalla taustalla täällä.

I must say that I fall in love with my camera again and again. The pictures look so much nicer than with the old camera. I had to scale these photos down for the blog but if you'd like to view them large and on black, you can watch a little slideshow here.

10 comments:

Pellon pientareella said...

No just ihailin kauan tuota ekaa kuvaa, että mikä bokeh ja kuvan laatu! Onnea marjapensaille!

Anonymous said...

ihania kuvia!

Jutta said...

Pellon pientareella, minusta tuntuu tämän kameran (ja objektiivin) kanssa että mihin vaan suuntaa kameran niin tulee ihana kuva :)

Kiitos anonyymi! :)

Anonymous said...

Hei,

pakko kysyä, että mikä kamera sinulla olikaan? yritin selailla, mutta jäi homma kesken, kun päätin että on helpompi kysyä suoraan sinulta:)

-Tessa-

Nalle said...

Kauniit sadepisarat, kyyneleet.

Georgianna said...

Beautiful photos, Jutta – so refreshing and cool! We don't have currents here, at least that I know of, but you've inspired me to look for them. Have a lovely new week! – g

Enne said...

Kiitos ihanan inspiroivasta blogista!
Haluaisin kanssa tietää mikä kamera ja optiikka sulla on käytössä? :)

Jardino said...

These images are gorgeous, and I'm green with envy that I didn't take them ;-)

Jutta said...

Kiitos kommenteista! :)

Tessa ja Enne, sori kun unohtui vastata. Minulla on Nikon d300s kamerarunko ja siihen pari objektiivia.

Jutta said...

Georgianna and Jardino, thanks so much for your comments! Means a lot to me, especially since I admire both of your photography big time :)