Thursday, June 17, 2010

Yellow, yellow, more yellowYellow, yellow, more yellow

Niin kuin mainitsin, herra tonttu ja kilpikonna eivät olleet ainoita, jotka saivat spray-käsittelyn. Myös vanha talouspaperiteline tuli maalattua. Jotenkin olen huomannut, että meille on ilmaantunut aika paljon keltaista. Niin kuin nuo Unikko-patalaput. En oikeastaan tykkää Unikko-kuosista, mutta noissa oli värit niin kohdillaan.

Like I told you, mr. Elf and the Turtle weren't the only ones getting spray treatment. Also the stand for the kitchen roll got painted. Somehow I've noticed more and more yellow sneaking into our house. Like those Marimekko kettle-holders below. I don't really care so much for the pattern, but the color was so great I had to get them.

Yellow and turquoise

8 comments:

*iTkUpiLLi* said...

Piristavaa! On kuin nauttisi C-vitamiinia silmien kautta. Keltainen on kylla iloinen vari. Noi patalaput nayttaa yllattavan "tuoreilta", unikkokuosi on niin raiskattu liiallisella kaytolla, mutta hieno kuosi se on alunperin ollut, joten kiva nahda sita valilla uudella tavalla.

Gizzm said...

You really want to make me spray-paint all of the boring stuff in my room :D Love it and I also loved the cloud-cabinet.

Georgianna said...

:) What fun! I don't have any yellow in my home but it looks just perfect in yours. I hope you have a beautiful sunny weekend! :) – g

RuusuLiisa said...

Samma här- keltaista ilmestynyt meillekin eri muodoissa ja minä inhoan keltaista väriä! Tai ainakin olen inhonnut. Mut sehän näyttää hyvältä harmaan ja valkoisen rinnalla.

Aurinkoista viikonloppua :)

Bekah Mae said...

Oh cute! What a sweet little touch of color!

Pilvitarha said...

Keltainen on niin hyvä väri!

Unikot tosiaan eivät yleensä jaksa sytyttää mutta kieltämättä tuo väri osuu...

Hanna-Maija said...

Piristävä! Erinomainen oivallus maalata ko. teline. Niin ja omituista kyllä, pidän kaikista väreistä :).

Minna said...

Hieno !