Tuesday, December 2, 2008

Jouluvalot

Ostin kuistille jouluvalot. Ne ovat ensimmäiset ostamani jouluvalot, jotenkin tämä talo saa sellaista aikaan. Kotiin päästyäni huomasin, että kuistilla ei ole pistorasiaa, joten valot päätyivät eteiseen koristamaan Gabrielea. Kodissamme vallitsee tällä hetkellä aika karu estetiikka.

Lipasto on muuten 50-luvulta ja talon alkuperäistä kalustoa.

8 comments:

Anonymous said...

Voi,odotan innolla, että raotat uudesta kodistasi muitakin tiloja kuin kellarin ;) Minäkin olen aika nihilisti jouluvalojen suhteen, kahdet on sisällä, ulkona ei yhtään. Poltan mieluiten kynttilöitä ja jos jouluna pääsen mökille, niin aivan varmasti teen jätkänkynttilät. Mitenköhän ne tehdään :)

Sonya said...

Hei, Löysin blogiisi Liivian talon kautta ja kiinnostuin, mekin olemme suht uusia talollisia =) Kivan näköistä täällä!

Jutta said...

Nana, enköhän minä pikkuhiljaa raota, sitten kun on siinä kunnossa että kehtaa... Kynttilöissä on tosiaan enemmän tunnelmaa kuin valoissa. Jätkänkynttilän teko, jaa-a... Ei ole tullut kokeiltua :)

Sonja, tervetuloa vaan :) Kävinkin jo kurkkamassa teidän talon elämää :)

Marja said...

(Minä tiedän kuinka jätkänkynttilä tehdään. Sitä en tiedä, tarkoitammeko sillä samaa asiaa, mutta... Otetaan reilun metrin korkuinen puunrungon pala ja sahataan siihen moottorisahalla pystysuunnassa kaksi ristiviiltoa niin että n. 30 cm tyvestä jää sahaamatta. Laitetaan tuohta rakoihin, sytytetään ja nautitaan.)

Oikeasti tulin kehumaan tuota yhdistelmää. Kaunis!

Rouva Nordman said...

Ehkä hieman pelkistettyä, mutta hienoa ja omaperäistä. Aivan mahtis kattokruunu tuolla alempana!

pikkujutut said...

karua mutta kaunista. Kattokruunua minakin ihailin.

Anonymous said...

Tyypillistä: ostat jotain vinkeitä sähkövirityksiä ulkokäyttöön huomataksesi kotona, ettei ole töpseliä, mihin johtoja tökkästä! Meillä viuhuu tuuli ikkunoista sisään koko joulun tienoon, piuhaa menee karmien alta semmosta määrää, että! haha! Mä aina mietin, että kumpi tulee ensin, tulipalo vai vaan viaton oikosulku kaupinginosaan?

Jutta said...

Ilona, kiitos :) Jätkänkynttilä kuulostaa hauskalta. Paitsi minä saisin varmaan metsäpalon aikaan, ehkä jopa talvella.

Katilein, olen minäkin alkanut siitä tykkäämään. Nyt pitäisi vielä keksiä sille kaveriksi joku sopiva lamppu.

pikkujutut, kiitos sinullekin :)

krisuh, juurikin näin. Minäkin suunnittelin reikien poraamista karmeihin/seiniin, mutta mies ei jotenkin lämmennyt idealle. Tulee muka kylmä ;)