Sunday, January 18, 2009

Hää- ja muutakin shoppailua

Häävalmistelut edistyvät. Eilen löytyi morsiusneidolle kengät sekä hiuskoristeita hänelle ja kukkaistytöille. Lisäksi löysin itselleni uuden laukun, olen etsinyt sopivaa jo pitkään. Uusi laukku on Globe Hopelta (niin kuin entinenkin) ja se on nähnyt maailmaa armeijan takkina ja vintage-pitsinä. Parannus entiseen laukkuun on se, että tässä on monta taskua, niin ettei yhden asian kaivamiseen kulu puolta tuntia.

6 comments:

Ilona said...

Nuo monet taskut tuossa laukussa viehättävät. Kaunis!

Anonymous said...

ihana laukku, saisiko parempaa kuvaa?! :))

anni said...

glope hope on MAINIO! Mullakin sellainen (tekstillinen) klipsulaukku. meinäsin jopa hääpuvuksi sitä Globe Hopen laskuvarjomekkoa..you know..?!?

Black on White said...

Tuollainen laukku passaisi minullekin. Teit hyvän ostoksen!

Katja said...

Aivan ihana laukku! Ja tosiaan, mitä enenmmän taskuja sen parempi :)

Jutta said...

Ilona, ne ovat niin käteviä... Et usko kuinka monesti olen penkonut laukkua ja toivonut, että olisi "taskullinen" laukku.

Anni, minunkin nykyinen laukku on sellainen klipsullinen (jos tarkoitat sellaista kukkaroklipsullista). Se itse asiassa näkyy pari postausta alempana. Oli etäinen muistikuva laskuvarjomekosta, piti vielä googlettaa. Se on tosi hieno. Millainen hääpuku sinulle tulee? Joko olet päättänyt?

Black on White, tämä oli vielä alennuksessa, niin hintakaan ei ollut kovi paha. Vaikka olisin varmaan ostanut muutenkin, täytyy tukea kierrätystä ja suomalaista työtä :)

Katja, juuri näin :)