Wednesday, February 4, 2009

Häävalmisteluja

Häävalmistelut etenevät hyvää vauhtia. Hääbändi on varattu, esteettömyydet tutkittu ja tänään kävimme kukkakaupassa suunnittelemassa kimput ja vieheen. Morsiuskimppu tulee kalliimmaksi kuin olin varautunut, mutta päätimme panostaa siihen ja askarrella kukkakoristeet markettiruusuista.

Tänään sain myös postissa tilaamani hiuskoristeen. En raaski näyttää sitä vielä, mutta se tuli aivan ihanassa paketissa. Voi kun olisi tuollaiset hääkarkeille! Hääkarkkien askartelu on muuten vielä aivan auki. Joitain ideoita on jo, ja kunnianhimoisimmat niistä on karsittu, mutta vielä pitäisi testata ja päättää.

6 comments:

anni said...

Jutta,
Kiitos kommenteistasi tuolla miun kornerissa.
menin heti katsomaan noita hääkoruja. Koristeellisia, vanhanaikaisen oloisa - kauniita.. Onkohan minun makuun/ häätyyliin jopa liian koristeelliset?

Vihreä pukuni on ompelimossa työn alla.. Jännittää niin, mutta hyvällä tavalla! Ens maanantaina korsetin sovitusta..Hihihhh! :-)

Mainiota lukea muiden häävalmisteluista! Jatka vaan..ja TSEMPPIÂ!!!!

Jutta said...

Moi Anni, on kyllä mukava lukea sinunkin hääjutuista ja jakaa tätä jännitystä :) Paljon muuta kuin häät ei päähän mahdukaan... Laitathan sitten paljon juttua ja kuvia miten teillä etenee??

En tiedä onko yhtään sinun tyylisiä, mutta aivan ihania hiuskoristeita löytyy myös näistä

http://www.etsy.com/shop.php?user_id=5060316

http://www.etsy.com/shop.php?user_id=5138345

Nana said...

Tämä on niin jännää...
Tulee mieleen omat häävalmistelut silloin aikoja sitten. Olen eronnut ja nyt avoliitossa, mutta silti muistelen lämmöllä niitä juhlia ;)

Jutta said...

Nana, jännää on, välillä vähän liiankin kanssa :) Välillä miettii että huolehdinko kaikesta suhteettoman paljon, tärkeintähän on että kaikilla on hauskaa ja jää niitä lämpimiä muistoja.

Sussu said...

Minusta sinä vaikutat niin tyyneltä häiden suhteen - ainakin blogin perusteella. Itse en oikein tiedä, olisiko häävalmistelut mulle riemunhuipentumaa vai jotain aivan helvetillistä stressaamista. Toivottavasti se selviää jonain päivänä!

Tampereen Tullintorin Morsiusgalleriassa oli esillä pellavaisia hääpukuja. Vakuutuin siitä, että pellavainen puku mullekin joskus sitten tulee.

Millos se teidän hääpäivä on? Varmaan saadaan nähdä sitten puvut ja kaikki, eikö?

Jutta said...

Moi Sussu, olen itsekin yllättynyt kuinka vähällä bridezillailulla olen selvinnyt, ainakin toistaiseksi. Kuvittelin aina että stressaisin paljon enemmän. Joitain hengenahdistuksen hetkiä on tullut, kun olen miettinyt tekemisen määrää, mutta ihan mukavasti valmistelut on loppujen lopuksi menneet. Kirkko jännittää oikeastaan eniten.

Pellavainen hääpuku kuulostaa ihanalta ja persoonalliselta. Meidän hääpäivä on helmikuun lopussa, ei siis enää kauaa... :)