Tuesday, March 31, 2009

Olohuoneen uusi hylly

Olohuoneeseen saatiin viimein kunnon kirjahylly. Minulla ei ennen ole ollut tuollaista "oikeaa" hyllyä, enkä sitä ole ennen kaivannutkaan, mutta jotenkin uuden kodin olohuone suorastaan huusi sellaista. Minulla on kirjat säilyneet pinoissa. Työhuoneessa niin on edelleen, mutta olen jopa alkanut toivoa pikkuista hyllyä sinnekin.

Olohuoneen hylly löytyi kirppikseltä 35 eurolla ja pienellä liimailulla se on aivan kelpo kappale. Vähän karultahan tämä vielä näyttää. Huone kaipaa vihreää maalia vanhojen tapettien tilalle. Muutama taulukin auttaisi.

Sunnuntaina tyhjentelin muuttolaatikoita, joita meillä on vielä valitettavan paljon. Hyllyn sisältö tulee varmasti vaihtamaan muotoaan vielä monta kertaa. Nyt halusin vain tyhjentää mahdollisimman monta laatikkoa.

Upo-hellan pelastin vuosia sitten kauppahallin roskiksilta. Se on toiminut yöpöytänä, eteisen laskutasona ja sijaitsee nyt olohuoneessa.

Erään oven takaa löytyy valaistu baarikaappi. Kihlajaislahjaksi saatu viskipullo löysi itseoikeutetusti paikkansa sieltä, yhdessä kirpparilta löydetyn viskisetin kanssa.

Mietiskelevät gargoylet


Norsuja minulle on kertynyt aika paljon.

7 comments:

maijja said...

Onpa hauska idea pitää hellaa yöpöytänä :) Varmaan sellainen vieraita hymyilyttävä juttu - olohuoneessakin!

Anonymous said...

herkullisen näköinen kirjahylly! :--)

Jutta said...

maijja, on sitä aina välillä joku ihmetellyt. Ja mies, kun kuuli että se tulee muutossa mukaan kun muutimme yhteen. Oli luullut että se on joku kämpän jämähella :)

marjohei, kiitos :) Tuo sopi yllättävän hyvin tänne. En ollut aivan varma, mutta ajattelin että 35e ei ole niin paha, jos tuli tehtyä virhearvio.

Anki said...

Yksinkertainen ja kivannäköinen kirjahylly. Kai pezejä ovat "karkkiautomaatteja", semmoisia mistä minä söin pastilleja kun olin pieni..:)Ihania!

Jutta said...

Anki, niitä juuri :) Lapsuudesta minäkin muistan pezit, tykkäsin niistä silloin ja tykkään vieläkin :)

Elegia said...

Kaunis tuo kirjahylly ja söpöjä yksityiskohtia siinä. Tuo omenakello on hieno, kuin koriste. Aika tehnyt tehtävänsä, sillä piti ihan kääntää 50 markkaa euroiksi, että tajuaa hinnan. Ennen sitä muutteli toisinpäin :)

Tuo hellan käyttäminen pöytänä on mainio idea! Eipä olisi tullut mieleenikään moinen, erikoista!

Jutta said...

Elegia, piti aivan itsekin alkaa miettimään kun sanoit, että mitä tuo on euroissa. Laskupää ruosteessa, vähän aikaa piti miettiä ;)