Wednesday, May 13, 2009

Kurjet


Minulla on ollut kauhea kiire töissä, ylitöitä, ylitöitä. Ja remppaakin olisi tehtävä. Silti eilisiltaa vietettiin meillä askarrellen ja Euroviisujen semifinaaleja seuraten. Tein aikaa sitten origamikurkia, jotka viimein pääsivät täyttämään tehtävänsä. Raahasin sisälle ison pihalta löytyneen oksan ja laitoin AIV-pulloon. Sitten ripustin kurjet ja kristalleja roikkumaan oksilta. Aika japanilaishenkinen siitä tuli. Nyt tekisi mieli tyhjentää olohuonetta rojusta, että tulisi paremmat feng shuit.

7 comments:

Lotta ja Tuisku said...

Ihanan rauhalliset kuvat, erityisesti jälkimmäinen. Ihan tuli mieleen, että tuon ideanhan voisi kähveltää ja tehdä itselle kanssa kurkipuun. Pitäisi vain ensin etsiä ohjeet tuohon taitteluun. :)

Jutta said...

Jos innostut askartelemaan, täältä löytyy hyvä video-ohje http://www.metacafe.com/watch/291919/the_crane_origami/

Tuo meidän kurkipuu pitää varmaan piilottaa jonnekin, kun pentu tulee. Pikkumetsästäjälle olisi varmaan liikaa houkutusta narun päässä roikkuvat kristallit :P

bubble said...

Ooh, kauniita! Eivät yhtään sellasia 'tein nyt vähän tällasia koristeen tapasia ja laitan ne tähän roikkumaan jotta kaikki näkee heh heh' -tyyppisiä :D En ehkä osannut selittää mutta niin.. Hienoja :)

Sari said...

Ovatpas kauniita kurkia! Sinä kyllä osaat tuon käsillä näpertelyn taidon.

Krisu said...

Kaunista! Tykkään alemmasta kuvasta enemmän.

Parolan asema said...

Kaunis asetelma, toimii niin hyvin kokonaisuutenakin :) Nuo feng shuit tuntuvat olevan meilläkin päivittäin mielessä, tavaraa täällä, tavaraa tuolla ja kun sen vie paikoilleen, on se viikossa taas ryöminyt esiin..

Matroskin said...

Ihania lintuja.