Wednesday, May 20, 2009

Sisustusta ja sohva make-over
Tilasin perjantaina Lundagårdista (kiitos vinkistä Parolan asemalle) Televerketin puulaatikon ja kolme vatia. Tänään ne jo olivat täällä. Lundagårdissa on kaikkea muutakin ihanaa, jota voisin tilata mutta yritän hillitä itseni, toistaiseksi. Kesäkuussa meillä on tarkoitus käydä mummolassa ja se on melkeimpä matkan varrella eli pääsen ihan paikan päälle.

Olohuoneen sohva sai uuden lookin. Minulla on sohvaan kiivas viha-rakkaussuhde. Se ei sovi tänne oikein mitenkään päin noin niinkuin ulkoisesti. Mutta se on ihanan iso, siihen mahtuu helposti kaksi ihmistä köllöttämään. Siksi se on säästynyt kierrätykseltä ainakin toistaiseksi. Koska en mukavuussyistä voi vaihtaa sohvaa haluamaani vanhaan sohvaan, päätin tuunata sitä vähän. Poistin puolet sohvatyynyistä ja heitin päälle mummolta saadun päiväpeiton ja vanhoja tyynyjä. Ei tuo nyt ihan sellainen ole kuin haluaisin, mutta parempi kun entinen.

Tänään saatiin myös eteisen tapetit, kohta pääsee tapetoimaan.

14 comments:

Sussu said...

Kauniskaunisihana tapetti!

Jutta said...

Kiitos Sussu :) Minä valitsin tuon jo ennen kuin talokaupat varmistuivat. Olen siitä lähtien odottanut, että milloin päästään tapetoimaan :D

Nana said...

Minulla on jo aivan mahdoton remonttikuume...jospa noin vuoden päästä pääsisi laittamaan rivarikämpän uusiksi.

Pellon pientareella said...

Ihana päiväpeitto sohvan päällä. Ja tuo Lundagård - syntistä heittää tuollaisia linkkejä! ;). Ihania asioita siellä myydään. Ainoa miinus on, että kaipaisin joihinkin tuotteisiin perusteellisempaa tuoteselostetta, mm. tuotteen alkuperästä ja iästä ym. Mutta saattaa sinne muutama euro huveta ennemmin tai myöhemmin...

Sari said...

Aivan ihanaa tuo tapetti ja tuo ylin kuva kuin suoraan sisustuslehdestä! Eihän tuo sohva mitenkään rumilus ole, erittäin tilava minunkin mielestäni. Varmasti kiva köllöttelypaikka ;-)

Katja said...

Aivan ihana tapetti!!!

Parolan asema said...

Hyvä make-over, täältä katsottuna näyttää oikein kotoisalta :) ja on tositosi ihana tapetti, mahtavaa nähdä se sitten valmiina!

OUTI said...

Ah ja voih tuota tapettia! Mulla on myös eteiseen tapetti hankittavana ja vitsi, että on hankalaa. Maailma on täynnä mitä ihanimpia tapetteja. Tuota osbourne&little-tapettiakin on tullut kuolattua.. Mistä muuten sen tilasit? Ja kiitos ihanasta linkistä. Tarttis vaan vähän varoja nyt..

Jutta said...

Nana, miten maltat odottaa vuoden?? Olet kyllä kärsivällinen ;)

Pellon pientareella, hehe, vahinko kiertämään :P

Voi kiitos Sari! No ei se itsessään minustakaan kauhean ruma ole, mutta jotenkin ei vain sovi talon tyyliin. Ostimme sen, kun asuimme 40-luvun puukerrostalossa. Siellä oli kaikki massiivista ja neliskulmaista ja sinne se istui hyvin. Tänne kaipaisi huomattavasti sirompaa.

Kiitos Katja :)

Parolan asema, laitan raporttia heti kun saadaan seinään :) En malttaisi millään odottaa, mutta ensin täytyy tehdä muita juttuja alta pois.

OUTI, tilasin tuon Oulusta Decorasta http://www.decora-interior.fi/

Varmaan Osborne&Littlellä on muitakin jälleenmyyjiä Suomessa, jos et asu Oulussa. Heidän nettisivuillaan mainitaan ainakin Lauritzon´s. Minulla kävi tuuri, näin tapetin lehdessä jossain vessanpönttömainoksessa, enkä tiennyt kenen se on. Kävelin sitten lehden kanssa Decoraan kyselemään, onko heillä mitään vastaavaa ja heillä olikin juuri oikea tapetti :)

Nana said...

Se on realistinen aikatavoite puhua mies ympäri ja vakuuttaa hänelle, että ei, emme tarvitse esim.uutta moottorikelkkaa...(tosin tarvittais kyllä tehokkaampi, Inarilla tuli koettua pääsiäisenä sellainen sohjokeli järvellä)

Jutta said...

Nana, ymmärrän :D Suosittelen päivittäisiä selvityksiä miehelle, miksi remonttia tarvitaan ja uutta moottorikelkkaa ei ;)

Anrinko said...

Upea tapetti!
Saanko kysyä mikä on tapetin nimi ja mistä tilasit?
Kiinnostuin itsekin tuosta. =)

Jutta said...

Hei Anrinko, tapetti on Osborne&Littlen Grove Garden. Itse ostin sen Oulusta Decorasta ja ainakin Lauritzon´s myy sitä Suomessa.

Jutta said...

Anrinko, ai niin, muistelen kuulleeni että joku olisi Stokkalta tilannut Grove Gardenia. Mutta itse en kysellyt sieltä niin en tiedä tarkemmin.