Monday, June 29, 2009

LomapuuhiaLoma on alkanut ihan mukavasti. Lauantaina kävimme joen rannassa tutustuttamassa Mansikkia uimapuuhiin. Ei se vielä ihan uimaan uskaltautunut, mutta riehaantui kuitenkin molskimaan vedessä. Aloin pitää päiväkirjaa sen koulutuksesta, Pennun kasvatus -kirjan oppien mukaan.

Sunnuntaina pihan ruusupensaaseen ilmestyi kukkia. Ne ovatkin valkoisia, eivätkä vaaleanpunaisia niin kuin jostain syystä odotin.

Tänään saatiin uusi koiranpeti eteiseen. Se on limenvihreä fatboy junior. Oli aika haastavaa saada poseerauskuva sen kanssa. Mansikki ei pysynyt paikallaan sekuntiakaan. Muru suostui kyllä poseeraamaan, mutta Mansikin mielestä pedillä makoileva Murre selvästi odotteli leikkikaveria. Pelotti jo seinien puolesta niiden möyriessä fatboyn päällä. Onneksi Panu tuli apuun ja piti Mansikkia sylissä sen hetken, että sain kuvan räpsäistyä.

6 comments:

Parolan asema said...

Tapetti näyttää ihanalta, voi kuinka kaipaan juhannusruusuja meillekin vähän sinne sun tänne, ihana kokonaisuus tuossa kuvassa :) Kyllä on pennulla vauhti päällä, mainiota että tulevat niin hyvin toimeen!

Ilona said...

Ihana ratio! (Tuollaiset ovat juuri ratioita, eivät radioita...)

Jaana said...

Ihania pentukuvia ja 'aikuiskuvia' myös. :) Ihana myös tuo teidän radio ruusuineen.

Jutta said...

Parolan asema, Mansikki on aika vauhdikas, ei uskoisi että se on pentueen rauhallisin!

Ilona, sain sen Panulta joululahjaksi. Minusta se on huippusöpö ja vielä lisäksi toimii :)

Jaana, kiitos! Kävin jo kurkkimassa flickriisi, aivan ihania kuvia!

Nana said...

Olipas täällä kivoja kuvia ja juttua :) Ihana kuva koiruuksista vierekkäin rantakivellä, ne taitaa olla jo ihan parhaita kamuja ;)
Fatboyta löytyy kavereiltakin...meidän pojat ne kelpuuttaa vain viileät laatat alleen, muuten tulee liian kuuma.

Jutta said...

Nana, ne on ihan bestiksiä jo :D