Friday, June 26, 2009

Muru ja Mansikki, pihamaan tuho


Elegia toivoi yhteiskuvia koiruuksista, ja kovasti yritinkin niitä kameran kanssa jahdata. Mutta joko minä olen tai kamera on liian hidas (syytän kameraa). Kun ovat yhdessä, koiruuksilla on aivan kauhea vauhti päällä. Jos silti tarkkaan katsoo, huomaa että toisessa kuvassa olen onnistunut tallentamaan ne yhtä aikaa filmille ilman, että lopputulos on yhtä liikkuvaa sumeutta. Saa myös vähän vinkkiä siitä, miltä pihan istutukset näyttävät nykyään. Koiruudet ovat keksineet kuinka ihania vaanimispaikkoja ne ovat.

Ja pihamaan tutkiskelu jatkuu. Tällainen kaunokainen oli ilmestynyt pensaiden kätköön, sain sen dokumentoitua ennen kuin sille käy kehnosti. Jos joku tunnistaa, niin voisiko vinkata minkä niminen se on? :)

4 comments:

Helmiina said...

Kukkasesi on päivänlilja, ja sen kukka kestää tosiaan vain yhden päivän. Kukkia kasviin kuitenkin tulee tasaisesti lisää :) Mukava löytö tämä blogisi.

Jutta said...

Hei Helmiina, ja kiva kun kerroit! Mukava tietää mitä omassa pihassa kasvaa, itse en vielä ole kauhean perehtynyt kukkiin ja puutarhanhoitoon. Mutta opetellaan :) täytyi aivan käydä katsomassa, kukka oli nyt jo sulkeutunut, mutta vieressä oli uusi nuppu.

Ja tervetuloa uudestaankin! :)

Stella said...

Kuulostaa tutulta. Meillä on luovuttu pihan suojelusta ja 90% pihasta on koirien leikkipuistoa ja loput on suojeltu kamalilla aitaviritelmillä.

Jutta said...

Minä yritän vielä pientä plänttiä suojella, minusta unikot ovat niin kauniita. Haaveilen että ensi kesänä saisin laitettua pihan parempaan kuntoon, kun Mansikki on aikuistunut. Pitääköhän minunkin alkaa viritellä aitoja? :)