Tuesday, July 7, 2009

Saunassa


Minä opettelin tänään sitomaan vihdan. Ulkoisesti siitä ei tullut mikään mestariteos, mutta ihan kelpo kuitenkin. Illalla sen toiminta testataan käytännössä.

Saunan ja kylppärin remontoimme ihan ensimmäiseksi. Tai ammattimiehet laitoimme asialle. Suihku oli saunan kanssa samassa tilassa ja halusimme erottaa ne. Haaveilemani kylpyläosasto olisi maksanut ihan liikaa seinien purkamisineen ja rakentamisineen (ei siis superromantillista tassuammetta meille). Niimpä päädyimme erottamaan suihkun saunasta lasiseinällä. Vanha puukiuas säilytettiin, se on aivan ihana.

12 comments:

Nana said...

Voi miten tunnelmallisen näköistä! Saanko tulla teille saunaan :) ?!
Ps. Se on vasta eikä vihta ;)

Lotta ja Tuisku said...

Ihana tuo kynttiläkuva. Tekee oikein mieli kynttiläsaunaan. Ja eikös vihdan (se on vihta eikä vasta - ensin saunotaan ja sitten syödään vasta) ole tärkeämpää olla toimiva kuin kaunis. Ainakin omat vihtani ovat aina sellaisia muotopuolia, ettei niillä mitään kilpailua voitettaisi.

Ilona said...

Vihta juu!

Saunominen on ihanaa. Olen suunnitellut sille omaa postausta omaankin blogiin, mutta on unohtunut. Tästä inspiroituneena koitan ottaa sauna-aiheiset kuvat tällä viikolla.

Vekarus said...

Kaunis on saunanne! Ihana idea ottaa kynttilät mukaan saunaan!

Jutta said...

Nana, tänne vaan, tervetuloa! ;D

Vihtapas! X) Täytyy myöntää, että joskus sanon myös vasta, mutta ehdottomasti vihdotaan. Voiko edes vastoa??

Lotta ja Tuisku, toimivuus on tärkeintä, totta. Kohta nähdään miten sen kanssa käy ;)

Ilona, sauna-aiheinen postaus ehdottomasti. Teillä on niin ihana koti että saunakin on varmasti hieno.

Vekarus, kiitos :)

Pellon pientareella said...

Tunnelmallisia kuvia, kaunis sauna. Minullakin on tuikkuja ja ulkona öljylyhtyjä valaisemassa saunaa, sähköä ei saunassa olekaan. Kiva kun säilytitte vanhan puukiukaan - eihän sähkökiuas oikeaa saunaa teekään.

Sari said...

Ihania tunnelmakuvia saunastanne! Voi kun itselläkin olisi oma sauna... Huoh...

PikkuBertta said...

Kauniita saunakuvia.Meillä saunotaan joka ilta miehen työn takia(metsuri).Haluan että benssan ja hienhaju häviää ja vähän äkkiä kun hän palaa töistä.Pelkkä suihku ei siihen riitä.Joskus siinä kiireessä ei ehdi tunnelmoida.
Meilläpäin sanotaan "vasta",mutta hyvällä lapsellahan on monta nimeä.

Rentouttavia saunahetkiä.

Jutta said...

Pellon pientarella, puukiukaasta tulee kyllä ihan erilaiset löylyt, paljon pehmeämmät.

Sari, oma sauna on kiva, vaikka en mikään himosaunoja olekaan. Kylpyamme olisi myös kiva...

Sielläpäin ei varmaan kauheasti saunoja löydykään. Suomen-lomalla pääset varmaan paikkailemaan tilannetta :)

PikkuBertta, ei varmaan joka ilta jaksakaan tunnelmoida, eikä meilläkään aina, vaikka harvemmin saunomme. Mutta aina välillä on kiva :)

Minttu said...

Meillä on samanmoinen saunaremppa jossain kohti edessä. Mahtaa löylyt uusitussa saunassa maistua hyvältä! :) Ja nuo puukiukaat ovat ihan ehdottomia...

Ihana blogi sulla kaiken kaikkiaan. Mulle uusi tuttavuus ja tässä on vierhähtänyt aamupäivää, kun olen täällä katsellut teidän remontin etenemistä.

eilen tänään huomenna said...

Hei! Ilahduin kun seurasin tänne blogiini jättämäänsi kommenttia ja huomasin, että täälä on toinen rintamamiestaloa remppaava tyttö!

Jutta said...

Minttu, tervetuloa! Mukava saada uusi vierailija :)

eilen tänään huomenna, täälläkin tosiaan rintamamiestaloa rempataan, välillä tuntuu ettei elämään paljon muuta mahdukaan ;)