Tuesday, July 14, 2009

Kirppareita ja remonttia


Kävimme eilen tilaamassa listoja ja paneeleja ja samalla käväisimme parilla kirppiksellä. Huomaa heti hinnoissa, kun lähtee kaupungista vähän kauemmas. Mukaan lähti sinivakoinen kuppi 10 sentillä (!) lautanen ja sieväilyastiasto viidelle (4e).

Taustalla näkyy työhuoneen nykytilanne. Tasoitamme seiniä minkä koirilta kerkiämme. Yhden seinän maalasin jo testiksi vaaleammalla turkoosilla. Se on seinässä paljon kirkkaamman ja karkimman näköinen.

7 comments:

Ilona said...

Hyvä turkoosi.

Ja toi sininen kuppi noin halvalla! Nyt oon kateellinen, vaikka tiedän että kateus on rumaa.

Jutta said...

Ilona, minäkin tykkään turkoosista. Se näyttää hauskemmalta kokonaisena seinänä kuin pikku värimallina.

En ollut uskoa, että kuppi oli noin halpa. Täällä tuollaisista kupeista pyydetään yleensä paaaljon enemmän. Mutta lohduttaako jos kerron, että siinä on pieni lohkeama? ;)

Minttu said...

Meilläkin on pähkäilty turkoosin sävyjä, niistä on yllättävän vaikea valita sitä oikeaa.

Hyvältä tuo teillä näyttää :)

Jutta said...

Minttu, minustakin oli kauhean vaikea valita. Olin epävarma tuosta turkoosista värimallina, mutta seinällä näyttää kirkkaammalta ja hauskemmalta.

Esikko said...

Kaunis turkoosi, ei liian tumma valkoisten listojen ja oven kanssa. Täälläkin on hyvä turkoosi haussa (itse asiassa turkoosi ja petroli), mistä tuo teidän versio on?

Jutta said...

Moi Esikko, se on V370, taisi olla Tikkurilan Symphony-värikartasta, mutta maalasimme Uulan Into-maalilla.

Esikko said...

Kiitos, Jutta! Mulla on tulossa työhuone ikkunattomaan isohkoon vaatekomeroon, siksi mietin, että hyvä turkoosi voisi olla tarpeen.