Monday, August 10, 2009

Viikonlopun viettoaViikonloppuna on käyty pihajuhlissa, grillaamassa ja ensimmäisillä Party Lite -kutsuilla ikinä. Lauantaina poimin viinimarjoja koirien kanssa sillä aikaa, kun Panu laittoi listoja sisällä. Mansikki tykästyi marjoihin ja alkoi poimimaan niitä ihan itse. Karviaisia se söi oikein urakalla, vaikka olivat vielä raakoja.

Sifonipullo ja madonnat löytyivät Pioni Livingistä. Olen näköjään alkanut sisustaa saunan eteistä, joka tällä hetkellä on pelkkää betonia. Hienovarainen vihjailu miehen suuntaan on aloitettu, että voisi alkaa rakentamaan sinne seiniä ja lattiaa.

P.S. Kiitos ihanista ja kannustavista kommenteista, päivän piristys kun on päässyt lukemaan niitä :)

4 comments:

Lotta ja Tuisku said...

Hih, pieni marjakoira sielläkin. Tuisku suuntasi viikonloppuna mökillä suoraan vadelmapensaisiin, sai varmaan jo autoon hajun niistä, koska ei kyseisistä puskista ollut aiemmin syönyt. :) Kohta teilläkin on koira, joka kuononsa perässä näyttää metsässä parhaat marja-apajat.

Jutta said...

Mahtavaa, täytyy opettaa se syömään mustikoita ja puolukoita kans ;P

Jaana said...

Mun koirille kelpaavat vain vadelmat, kädestä syötettynä. :)

Pioni Living on jotenkin niin hassulla paikalla, etten koskaan ole vielä sinne asti päässyt, mutta nyt kyllä täytyy käväistä!

Jutta said...

Jaana, meillä Muru ei selvästi välitä marjoista, mutta syö jos tarjoan, ettei Mansikki vie niitä. On ne niin hassuja :)

Minulle taas Pioni Living on hyvällä paikalla, menen sen ohi aina jos menen kaupungille niin tulee aina käytyä. Siellä on kaikkea ihanuutta, tuo pullo oli vielä alennuksessakin.