Tuesday, September 29, 2009

Uutta vanhaa työhuoneessa
Työhuoneessa on tapahtunut viime aikoina kaikenlaista. Panu laittoi sinne loputkin listat viikonloppuna. Ja minä olen päässyt sisustamaan lisää.

Mustaa kirjoituskonetta olen himoinnut anno.fistä ties kuinka pitkään, mutta sille ei ole ollut paikkaa. Papayan paperi sai kehykset Kodin Ykkösestä. Vanha metallikori, lintu ja herätyskello ovat etsy-löytöjä.

"Ruusut" maljakossa ovat muuten värjättyjä kaaleja.

18 comments:

anni said...

Onpa kaunis ja tyylikäs huone! Kori seinässä on mainio ja kirjoitiskone.. Ahh!! Jos mulla olisi paikka/tilaa, hamstraisin vanhoja kirjoituskoneita moooonta. Nyt on yks (mieluinen) ja enemmän ei ta¨llähetkellä mahdu.

iloa!

mimmuli said...

Kaunis blogi..jäin ruokimaan kaloja*aggh addiktoivaa*

maijja said...

Hauska tuo korihylly!

Jutta said...

anni, sama juttu, rakastan vanhoja kirjoituskoneita. Nyt niitä on kaksi. Tai ei se toinen niin kauhean vanha ole, 80-luvulta. Mutta lisää voisin ottaa :)

mimmuli, kiitos! Kalojen ruokinta on mukavaa puuhaa :)

maijja, mies ei tajunnut, mitä ideaa on laittaa kori seinälle roikkumaan. Mutta en välittänyt, koska kyseessä on minun työhuoneeni ;)

Sisustuskärpänen said...

Oi, voi! Olen vaan niin ihastunut tähän teidän työhuoneeseen... En oikein tiedä mistä hurmaannun, onko se tuo väri, vai tuo kehystetty paperi?

Anonymous said...

Kaunista! Ihastuin korihyllyyn! :)

Jutta said...

Sisustuskärpänen, kiitos! Minusta tuntuu, että tuo turkoosi on sellainen, että kaikki vain näyttää hyvältä sitä vasten. (Voi johtua myös siitä, että se on lempivärini)

Kiitos, marjohei :)

ravenwaves said...

Kaunista! Seinän väri, korihylly ja kirjoituskone <3

Anonymous said...

Seinän sävy on hurmaava! En taidakaan maalata makkarin tyhjää seinää valkoiseksi... mikä maalikoodi, jos saa udella?
t.Ulla

Sari said...

Oi, miten ihanaa TURKOOSIA!!! Mulla on nyt joku turkoosivillitys, joka lähti liikkeelle yhdestä ainukaisesta tyynystä. Tässä sitä nyt ollaan ja tämä kuvasarja on kyllä siinä suhteessa vaarallinen, sillä seuraavaksi saatan jo hipelöidä Home Depotin maalihyllyjen turkooseja värimalleja. Että kaikkea se yksi tyyny saa aikaan... Ja sinun ihana työhuoneesi! Persoonallinen ja voisin arvata, että aikalailla asujiensa näköinen!

Bullukat said...

Uskomattoman värinen seinä ja kaikea kivaa ja keksiliästä. Rakastuin totaalisesti tuohon huoneeseen.

RuusuLiisa said...

Voi kiesus kun mä olen koukussa tuohon teidän seinän väriin! Mikä maali ja mikä koodi jos suapi kysyvä? Jonkinasteisia rytmihäiriöitä taas :D

Jutta said...

Voi kiitos, ravenwaves ja Bullukat!

Ulla, RuusuLiisa, maali on Uulan puolihimmeä Into-maali ja sävy Tikkurilan V370.

Sari, hihhih, katsoinkin blogistasi että nyt annoit pirulle pikkusormen ;D Saas nähdä, kohta saatat jo kantaa turkooseja maalipurkkeja kotiin :P

Inkivääri said...

Ihanan raikas - ja siisti! - työhuone:)

Katja said...

Oijoi, kun olen haaveillut meillekin tuollaisista vanhoista koreista!!!! maksoiko sen postitus maltaita? Ison postimaksun pelossa en ole uskaltautunut niitä edes etsiskelemään.

Aivan ihana koko huone! :)

Jutta said...

Inkivääri, kiitos! Ei se aina ole noin siisti ;)

Katja, korin postitus maksoi enemmän kuin itse kori :( Tai tilasin sen yhdessä linnun ja herätyskellon kanssa, mutta se siinä varmaan eniten painoi. Korin löysin yllättävän halvalla, ebayssä niistä pyydetään minun mielestä hyvinkin korkeita hintoja. Kori maksoi 13e ja postitus 20e, mutta ihastuin niihin niin paljon, että ostin silti :)

kate said...

Yay! I was so excited to find the bird/basket/clock on here from my shop. I LOVE what you did with it!

xoxKate

www.hellovictory.etsy.com
www.katelindello.blogspot.com

Jutta said...

Kate, well, you did all the work for me ;D