Wednesday, November 25, 2009

Nettishoppailua!





Löysin täältä aivan ihanan nettikaupan, pakko hehkuttaa. Oikeastaan aluksi ihastuin hänen flickr-kuviinsa, ja sitä kautta eksyin shoppailemaan. Kauppa oli täynnä kaikkea ihanuutta, ja paketti oli niin huolella laitettu. Mukaan tuli kaikkea ihanaa pientä ekstraa, niin kuin tuo pikku bambi.

Ja kyllä, tiedetään, naiseksi joka on ostokiellossa, shoppailen aika paljon. Mutta nyt se on loppu. Ainakin siihen asti että saan veronpalautukset (hih!).



I found the most wonderful online shop. Most of you probably know her already, but to me it was new. I'm talking about All the luck in the world (ATLITW). What first drew me in was her amazing photos on flickr. Then I found the shop full of gorgeous vintage and handmade things. If I could I probably would have emptied the whole shop, but luckily to the rest of you, I'm not that rich.

14 comments:

Mari Wee said...

Jos susta Jutta jostain syystä tuntuu, että teillä ei riitä tarpeeksi aikaa ja huomiota tuolle bambille, niin meiltä se saisi todella hyvän kodin perheen ainoana lemmikkinä ;)

Unknown said...

HIHIHHH..Hassun ihana nainen oot! Ja hitsit sul on HYVÄ maku.. Nauti ja äläkä syyttele..

Jutta said...

-J-, :D

anni, hih, kiitos! Kyllähän minä, mutta mies syyttää ja rahat on loppu ;D

RuusuLiisa said...

Voi kökkö sun kanssas kun noin ihanan linkin laitoit ;D pitääpä vissiin tuollainen lokerikko tilata itselleni joululahjaksi..

Laura / K niin kuin koti said...

Hih, mulla on kanssa ostokielto, mutta se ei tunnun koskevan kaikenlaista kirpparikamaa ja muuta isoa ja pientä ihanaa. Olen vähän silleen sitä tulkinnut, että käyn harvemmin Stockalla...

Sain vihdoin joulukoristet lamppuun. Kuva löytyy meidän blogista!

Niina said...

Apua,en noin ihanaa kauppaa saa löytää! Tuoltahan tilaisi vaikka mitä. Ja aika todennäköisesti jotain taidan tilatakin..:)
Saanko udella kuinka paljon noille ostoksillesi tuli postikuluja?

Villisilli said...

Bambi oli aivan söpö, pitääpä käydä ko. putiikki tutkimassa :)

Jutta said...

RuusuLiisa, hihi, vahinko kiertämään :D

Laura, ei minunkaan ostokielto koske mitään hyödyllistä. Ja nämähän olivat, tosin tuosta bambiperheestä taitaa enemmän olla vain esteettinen hyöty...

Kävin jo ihastelemassa lamppua, mutta en ehtinyt kommentoida :)

niina, alle 5kg paketin postimaksu oli kuulemma 25e.

Villisilli, siellä oli kaikkea ihanaa ja söpöä, kolahti ainakin minuun :)

Melita said...

Huomenta Jutta,
Ymmärrän..ymmärrän .. täysin.
Mitä ihanaa kierrättettyä ja kaikinpuolin inspiroivaa ja kaikki sopis tänne meillekin, kun tuo on juuri se meidän tyyli-siis minun tyylini,johon muut ovat kiltisti sopeutuneet.Minäkin ostolakossa vaan ei se missään näy.Kaiken kukertavan ja iloisen kirjavan vastakohdaksi ostin eilen metrikaupalla tummansinistä farkkukangasta päällystääkseni vihdoin vanhan puusohvan tyynyt.Sohva on kirppislöytö,puupohjainen, muttei liikaa bonanza-mainen ja siihen mahtuu ihan koko 180 senttinsä pituudelta, joten uuden osto ei varmasti tule koskaan ajankohtaiseksi joten uusiin päällisiin voi kyllä sijoittaa 20 €
Ei siinä nettikaupassa kaikki-Please sir-bloginsa alta löytyi toinen toistaan inspiroivampia blogeja-tässä menisi helposti ihan koko päivä.Voi HUH tämän kaiken ihanan inspiraation määrää !

Parolan asema said...

Niin ihania yksityiskohtia ja esineitä, ostoslakko täälläkin, niin nyt koitan ruokkia silmänruoalla, mumsk mamsk ;)

Jutta said...

Melita, välillä tuntuu että blogimaailmasta löytyy vähän liikaakin inspiraatiota, ei riitä aika kaiken sen sulattamiseen. Ja kaikki mahtavat ideat, joita haluaisi toteuttaa, no eipä riitä aika eikä kotona tila niille :) Mutta onneksi voi ihailla muiden tekemänä :)

Parolan asema, aika monella tuntuu olevan ostoslakko, luulin olevani ainoa. Onkohan se tämä loppuvuosi ja lähestyvä joulu vai mikähän sen saa aikaan.

Anonymous said...

Ihania juttuja! Ja bambeja ei vaan voi koskaan olla liikaa <3

saara said...

Vinkki alla, jos ei ole jo tuttu ja rahat jo loppu :)

www.blueberrybandit.etsy.com

Jutta said...

minja, ei todellakaan! :)

saara, ei ole tuttu, täytyypä käydä tutustumassa.