Wednesday, November 11, 2009

kitchen in progress

Viime viikonloppuna minulla oli paljon aikaa ajatella, ja niimpä ajattelin paljon sisustamista. Meillä on hyvin pitkälle meneviä suunnitelmia keittiön suhteen. Osa kaapeistakin on jo kellarissa odottamassa kunnostamista. Mutta koska Mansikki on tuollainen pieni tuholainen, keittiöremontti saa odottaa ainakin ensi kesään.

Mutta avohyllyjä en jaksa odottaa ensi kesään! Purkkejakin on jo iso kasa odottamassa. Niimpä Panu poisti parista kaapista ovet. Aion maalata niitten sisukset ja loppujen kaappien ovet. Raporttia seuraa, kun on lisää näytettävää.

kitchen in progress

Last weekend I was home sick and I had plenty of time to think. So I thought a lot about our home and especially the kitchen. We have a lot of plans for the kitchen, and even some of the furniture ready just waiting to be restored. But with the puppy eating everything that's going to have to wait. But I wanted a quick face lift hopefully to cheer us up a bit.

So I got some pink and turquoise paint, got rid of some cupboard doors and moved all the stuff from the kitchen cabinets to the living room. Pretty soon we should have a brand "new" kitchen, stay tuned :)

19 comments:

anni said...

Onpa värikkäät purkit ja purnukat, paketit ja pussukat ihanan arkisen kauniita! Laita kuvia sit projektista!! :D Mukavaa loppuviikkoa!

suklaamarenki said...

Hauska nähdä purkit avohyllyllä on niin kivan värikkäitä! Mahtavan näköinen Metallinen(?) laatikko :)
Mukavaa keskiviikkoiltaa :)

Melita said...

Hei Jutta,
Odottelen innolla kaappikuvia ja ajattelin itsekin julkaista sen "wannabeturkoosikaapin" kuvan kun lehtipinoista löydän.Sitten suunnittelen sellaista Ihan matkittua -päivitystä (linkkien kanssa tietysti )lehmätaulustasi ja Pienen vihkon mustamekko-kuvasta.Matkia voi jos linkittää eikä esittele omanaan-eikö?

Jenna said...

Onpa ihania purnukoita! Niitä onkin tullut viime aikoina metsästettyä itse kenenkin, kun ötökät yllättäen hyökkäsivät jauhoihin.. :x

Miia said...

Keittiö on täälläkin ajatuksissa, mutta jonkin aikaa vielä odotellaan remonttia. Saataisiin tuo himputin kattoremppa loppumaan... Toisaalta, jos ottaisikin ovet pois kaapeista ensiapuna... hmmm... Pitääpä käydä keittiössä tarkastamassa mahdollisuudet. :)

Jutta said...

Kiitos anni. Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

suklaamarenki, jos tarkoitat tuota tummanvihreää laatikkoa, se on vanha Ruotsin armeijan arkku. Löytyi 15 eurolla täältä http://kauppa.savenmaa.fi/ Siellä oli kaikkea muutakin mahtavaa armeijakamaa, tilattiin mm. sermi vain 15 eurolla :o

Melita, matkia saa tietenkin :D Minäkin sain lelukehykseen idean deko-lehdestä. Laita sitten kuvia blogiin, jännä nähdä millainen sinun versiostasi tulee :)

Jenna, ötökät jauhoissa on aika paha... Joskus minulla oli luomu-speltteihin pesiytynyt jotain siiveikkäitä. Meni niistä maku hetkeksi, vaikka luomu ja torjunta-aineeton tietenkin on hyväksi.

Miia, sinne vain tarkistelemaan ;D

Niina said...

Ihanaa, pidän todellakin! Purkit on just hyviä!
Mullakin ollut mielessä noutaa tuo Pauligin uusi, Sanna Annukan luoma kahvipurkki kaupasta. Se on hieno kun mikä! Taidampa tehdä sen nopsaan tänään, kun mun on tietystä syystä poistuttava hetkeksi kotoa, vaikka tässä vieläkin parannutaan taudista ...

Jutta said...

Niina, minä olin aluksi kahden vaiheilla tuosta purkista, mutta kun meillä on se viime vuotinen Klaus Haapaniemen, niin ajattelin että sopivat yhteen. Ja jos niitä tulisi sitten koko sarja. Nyt tykkään tuosta tosi paljon, sopii hyvin muitten purkkien seuraan :)

Melita said...

Hei Jutta,
Rupesi hirveästi nolottamaan se apinointiajatus, mutta meillä on savitöissäkin mottona että saa matkia jos osaa ja vaikkei osaiskaan.Itse olisin jopa aika otettu jos joku haluaisi matkia... ei kai kukaan huonoa matki..kyllä laitan kuvan .. ehdottomasti

Jutta said...

Hei Melita, ei siinä minusta ole tosiaan mitään vikaa, kaikkihan ottaa vaikutteita toisista, tietoisesti tai tiedostamatta. Ja se on minusta yksi blogimaailman parhaita puolia, kun saa ideoita muilta ja ehkä sitten antaa myös jotain eteenpäin :)

Bullukat said...

Minulla ei purkkeja (vielä) ole kovin paljon, mutta esille ne haluaisin. Huonompi juttu on, että olen toooooodella laiska siivoaja ja pölyjen pyyhkijä. Eli mun purkkien olisi parempi olla visusti kaapin perukoilla oven takana.

Karmiini said...

Mikä on tuo hurmaava muffinssi hyllylläsi? Rakastan kaikkea tuollaista muovista kiiltävää kitsiä!

Jutta said...

Bullukat, minunkin täytyy varmaan avohyllyjen myötä yrittää ryhdistäytyä pölyjen pyyhkimisen saralla. En ole mikään kauhea siivousintoilija...

Karmiini, se on etsystä http://www.etsy.com/shop/fruitflypie

Siellä ei näyttänyt nyt olevan juuri samanlaista, mutta eri värisenä oli. Se on siis tuo Cupcake Trinket Box.

tiina said...

Lasisia, peltisiä, vanhoja, uusia. Kaikki käy. Olen itsekin purkki- ja purnukkafanaatikko. Kauniita!

Minttu said...

Teillä on ihanan värikästä! :)

Mistä olet tuon ihanan turkoosisävyisen, kuviollisen tapetin löytänyt? Kaunis...

Jutta said...

Minttu, se on Osborne&Littlen Grove Garden. Ostin sen Oulusta Decorasta, mutta Suomessa sitä myy myös Lauritzon.

ravenwaves said...

Rakastuin muffinssi-purnukkaan! Ostin itse Lontoosta juuri samantyyppisen ^__^

minea said...

Olen saanut näistä teidän keittiökuvista aivan mielettömästi inspiraatiota! Varsinkin tuo tapetti on niiiin herkullinen! aivan ihana ja viihtyisä keittiö :)

Jutta said...

ravenwaves, minustakin se on tosi söpö (vaikka itse sanonkin ;))

minea, voi kiitos, tosi ihanasti sanottu :)