Tuesday, December 22, 2009

Joulun odotusta ja uusia tuulia



Ihanaa, kohta on joulu! Täytyy myöntää, että en ole ollut kovin joulumielellä. Lähinnä olen odottanut lomaa ja sitä että saa rentoutua. Huomenna ohjelmassa shoppailukierros, kaikki lahjat paitsi Panun vielä hankkimatta. (Ei siis itse tehtyjä lahjoja tänä jouluna.)

Tänään tyhjensin työpisteeni. Monivuotinen projekti, jossa olen ollut mukana päättyy vuodenvaihteessa. Tuntuu aika kummalliselta. Tippa silmässä lähdin töistä, vaikka ensi viikolla menen vielä toimittamaan kirjan painoon. Toisaalta on mukava ja jännittävä aloittaa freelancerina, toisaalta haikeus ja suru kun vanha työ ja erityisesti ne työkaverit jää. Onneksi monen kanssa olen muuta kauttakin tekemisissä.



Mutta seuraavaksi ohjelmassa joulun viettoa. Me aiomme viettää joulua ensin Panun perheen, sitten meidän perheen kanssa. Aion ottaa niin rennosti kuin vain voi, syödä paljon suklaata ja lanttulaatikkoa ja käydä välillä koirien kanssa pellon laitaa kävelemässä. Millaisia joulusuunnitelmia teillä on?

Ja sitten haluan vielä toivottaa oikein ihanaa ja taianomaista joulua kaikille teille, ihanat lukijani! Kiitos että olette siellä ja kiitos että saan myös käydä teidän blogeissanne kurkkimassa!

* * * * * * * * *

I want to wish all of you a happy and magical christmas! Hope you get to relax and eat lots of chocolate (as I'm planning to do).

25 comments:

Katja said...

ihania kuvia! Hyvää ja rentouttavaa joulunaikaa! Ja onnentoivotuksia uuden alun kanssa :)

Mirja said...

Ihania kuvia, saivat hyvälle tuulelle. (Herkuista se meidänkin koira aina haaveilee...) Oikein hyvää joulua ja onnea uuteen alkuun.

Maiju said...

Rauhallista joulua :)

Tiia said...

Rauhallista joulua! Hugokin toivottaa Murulle ja Mansikille, ja sanoo Mansikille, että täytyy olla kauniisti (paraskin puhuja, oikeen kunnon pitkäkyntinen sukkavaras...). :)

Heidi said...

:D Mainiot kuvat! Oikein kaunista ja rentouttavaa joulua sinulekkin :)

Jaana said...

Tosi kivat joulukuvat koirista, ja hienolta näyttää tuo projektisikin alla! (En itse ole varsinaisesti graafisella alalla, mutta toiminut jokapaikanhöylänä mainostoimistossa muutamaan otteeseen, ja todella ihailen ihmisiä, joilla on ko. taito hallussaan! :)

Mukavaa ja rauhallista joulunaikaa!

Sisustuskärpänen said...

Kiitos! ja ihanaa joulua myös Sinulle! :)

Parolan asema said...

Rennosti meilläkin meiningissä, niin paljon pelaamista, elokuvia, lököpötkö-oloa ja hymyä kuin vain voi päiviin mahtua ;) Todella nautinnollista joulu-loma-aikaa sinullekin!

Pellon pientareella said...

Laiskanpulskeata ja rentoa lomaa teillekin! Ihania joulukuvia koirista, vau.

Riikka Kovasin said...

Hyvää joulunaikaa!
Rentoa menoa on täälläkin toiveissa :)

Soile said...

Lempeää joulua sinulle ja koirille kans!

Susanna said...

Oikein onnellista ja rauhallista joulua!

Neiti Nimetön said...

Enkuissa joulua vietetään vasta 25. päivä. Huominen vielä töissä ja kiireessä. Sitten rauhoitutaan poikaystävän perheen ja myöhemmin kavereitten kanssa.

Itsekin jätin tänä vuonna käsintehdyt lahjat tekemättä. Tuntuu helpottavalta.

Toivottelen tunnelmallista ja rauhallista joulua!

Jutta said...

Isot kiitokset kaikille kommenteista ja hauskaa joulunaikaa!

Mirja, on koiruudet sellaisia herkkusuita :)

Tiia, Hugolle myös jouluntoivotukset Murulta ja Mansikilta! Voi voi Hugoa, tuokohan pukki lahjoja, kun sukkavarkaissa käyty :D

Kiitos Jaana, mukavaa joulua sinullekin!

Parolan asema, oikein hyvältä kuulostaa, juuri sopivalta joulumeiningiltä :)

Neiti Nimetön, minulla oli joitain suunnitelmia itse tehdyistä lahjoista, mutta ei ehtinyt. Ehkä sitten ensi jouluna... Mukavaa ja rauhallista joulua sinne Englantiinkin! :)

kte said...

Joulun (t)aikaa!

Inka said...

Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua teille! Ja kiitos itsellesi, blogiasi on aina nautinto seurata :)

Jutta said...

Kiitos kte, ja sinulle myös! :)

Voi kiitos Inka, minä olen aivan ihastunut blogeihisi :)

Laura / K niin kuin koti said...

Oikein hyvää joulua teille molemmille!

Ja onnea uusiin haasteisiin!

Meillä on rauhallinen joulu myös. Olen edelleen toipilaana. Tarkoitukseni oli vähintäänkin hössöttää joulusta tänä vuonna, mutta toisin kävi, kun kunto petti. Mutta hyvä näinkin.

Miia said...

Ihania koirakuvia. Tulin toivottamaan oikein hyvää joulua. Minulla suunnitelmissa herkuttelua, rentoa yhdessäoloa perheen ja läheisten kanssa ja ulkoilua toivottavasti mukavassa säässä. Niistä on hyvä joulu tänä vuonna tehty. :)

Novi On The Go said...

Merry Christmas to you too Jutta!

Nana said...

Ihanat koiruudet <3
Hyvää joulun jatkoa teille, minä suuntaan jo töihin...

June said...

Ihanaa joulun viimeisiä rippeitä myös sinne!! :)

Minttu said...

Ihanaa joulua myös sulle!

Meillä joulu on sujunut yhdessäolon, suklaan ja leffojen merkeissä. Nyt ajateltiin, että pitänee piipahtaa kaupungillakin ja lähdetään syömään ulos jotain muuta kuin jouluruokaa :)

Anonymous said...

Pakkaset on pitäneet huolen, ettei jouluna ehtinyt liikoja liikkumaan. Mutta jouluun kuuluu herkuttelu. Onnea uuden vuoden haasteisiin!
t.Ulla

Geisslein said...

Great pictures - love them :o)