Monday, January 18, 2010

Flickr Fun



Minä olen aika vasta löytänyt Flickrin. Tai siis olen rekisteröitynyt sinne aikoja sitten ja ladannut joitain kuvia, mutta en ole varsinaisesti tehnyt siellä mitään. Sen jälkeen kun aloin ladata blogin kuvat Flickrin kautta, olen pikkuhiljaa alkanut katsella ympärilleni sielläkin.

Tykkään Flickrissä siitä, että kun näkee ihania kuvia, ne voi nopeasti merkata
suosikeiksi. Ja nyt olen varovaisesti tutustunut erilaisiin ryhmiin ja jopa liittynyt muutamaan(!) Yksi hauskimmista ryhmistä on Interior Styling Pool, jota pitää decor8:n Holly Becker. Siellä on aivan upeita sisustuskuvia ja Holly antaa joka kuukaudelle stailaushaasteen, johon saa osallistua jos huvittaa. Yläkuva on minun vastaukseni tammikuun haasteeseen. Alakuvankin otin haastetta varten, mutta sensuroin sen, koska se ei minusta ollut tarpeeksi hyvä. Näytämpä sen nyt kuitenkin teille :)

tulips and papaya

I have quite recently found Flickr. Well I've registered ages ago, but only lately found all the groups and pools and all of that. One of the (still very few) groups I've joined is Interior Styling by Holly Becker of decor8. Not only is it full of inspiring shots, Holly also gives monthly styling challenges AND feedback on the challenge photos. You're so good to us, Holly! :)

I took both of these photos for the January challenge but only submitted the upper.

10 comments:

barbro v said...

Vieraaksi Flickr on jäänyt minullekin, ei ole tullut pakottavaa syytä tai innostusta ottaa selvää ja opetella. Luulen, että nyt tuli, kun joku vähän tönäisi!

Anonymous said...

Minäkin olen kyllä liittynyt flickriin, mutta omaan päähäni ei ole ikinä juolahtanutkaan ladata sen kautta kuvia tai liittyä mihinkään ryhmiin. Kuulostaa niin mielenkiintoiselta että pitää heti tutkia tarkemmin :)

Sanna-Mari said...

Tosi kauniit värit kuvissa, alemmassa varsinki!

Unknown said...

Oijoi, pakko alkaa seuraamaan blogiasi kun on niin makoisia värejä ulkoasussa, sisustuksessa ja kaikissa kuvissa! Bongasin myös kuvista monia pikkujuttuja joista itsekin pidän paljon. Peukkuja!

Laura / K niin kuin koti said...

En edes uskalla nyt mennä katsomaan noita ihaniksi kehumiasi kuvia, kun pitäisi pakata huomista työmatkaa varten ja mennä nukkumaan. Olen ihan varma, että jäisin sinne koukkuun tuntikausiksi...

Mutta ehkä viikonloppuna!

Kommentoin eilen jossain blogissa tosi hienoa teekannua ja kyselin siitä vähän lisää. Päädyin sinne blogiin ehkä sun profiilin linkkien kautta, mutta en enää löydä sitä mistään. Muistatko sä nähneesi jonkun blogissa itse tehtyä teekannua, jossa oli rautalangasta ja puukalikasta tehty kahva?

Jutta said...

barbro v, minä olen jonkun verran siellä kierrellyt ennenkin, mutta en ole jaksanut ladata kuvia. Nyt kun blogin kuvat menee sinne, alkoi kiinnostaa enemmänkin. Siellä on tosi hauskoja ryhmiä ja upeita kuvia, mutta tietenkin hirveä määrä mistä etsiä. Olen vielä itse vähän hukassa siellä.

S, sen jälkeen kun halusin blogin kuvat isommiksi, olen ladannut ne flickrin kautta. Ja noita ryhmiä on ihan joka lähtöön, eri kameroille ja ties mille.

Kiitos Sanna-Mari!

Kiitos Eveliina, kiva kuulla :) Ja tervetuloa!

Laura, viisas päätös! Koukuttavaa on ;)

Minua alkoi ihan vaivaamaan, kun muistin nähneeni teepannun mutta en millään muistanut että missä. Mutta tarkoititko tätä maijjan tekemää: http://maijja.blogspot.com/2010/01/mita-maa-tekisii-ii-iin.html

Laura / K niin kuin koti said...

Aivan loistavaa, just tuota teekannua tarkoitin!

Kiitos!

Katja said...

Ihania kuvia! Minä olen ihan koukussa flickeriin, siellä tulee vierailtua monta kertaa päivässä parhaimmillaan :) parasta siellä on juuri se, että voi niin kätevästi merkata suosikkikuvat talteen ja palata niihin aina uudestaan :)

Jutta said...

Laura, hyvä että löytyi. Minäkin muistin nähneeni sen jossain, mutta en millään saanut päähäni että missä, alkoi ihan vaivaamaan. Mutta löytyi sitten kun selasin vähän kirjanmerkkejä.

Katja, pahasti addiktoivaa on. Vaikka en ole vielä ihan kotiutunut sinne, poolit ja kommentointi ja sellaiset on vielä vähän uutta.

Vineeta said...

Beautiful pictures & you chose well - the one on top is the stunner!