Thursday, January 21, 2010

Kaksi kotikierrosta / Our home touredEilen meidän koti esiteltiin täällä.
Yesterday our home was featured in Once Upon A Tea Time.... Design Stories.Ja tänään se esiteltiin täällä.
And today it was featured in gathering spriggs.

Molemmat on tosi ihania blogeja, joita aloin seurata saman tien kun löysin. Täytyy sanoa, että on jotenkin kummallista kuunnella (lukea) kun joku toinen puhuu meidän kodista. Jotenkin siinä näkee oman kodin toisten silmin, vaikka olen itse ottanut nuo valokuvatkin. Hassua :)

Both of them are really lovely blogs that I started following since I discovered them. Definitely worth checking!

Thanks Priya and thanks Heather!

12 comments:

RuusuLiisa said...

Voi kun hienoa ;) odottelinkin milloin joku tuo teidänkin kodin/sun blogin julkisuuteen. Ja ollaan päätetty tapetti muttei väriä :D Grove Garden makkariin ja eteisen yhdelle seinälle woods.

frauheuberg said...

hej,
i´m ines from germany...also a student from the BYW-course...jump to your blog and i love your pictures from your home...lovley sweet, sweet home...

see you in class,...:)...

cheers

ines

Katja said...

tosi kivoja kotijuttuja! minustakin on aina jännä/kiva nähdä miten joku toinen näkee oman kodin ja mitä kuvia ja sanoja käyttää sitä esitellessään, hauska nähdä se niin tuttu paikka (ja tosiaankin itse ottamat kuvat) jonkun toisen kautta.

suklaamarenki said...

Hienosti tehdyt kotijutut! Aivan ihmeellistä kun maailma muuttuu täällä pieneksi ja koti matkustaa luontevasti mukana maailman ympäri :)) Käytät ihania, rohkeita ja leikkisiä värejä/yhdistelmiä. Pidän todella paljon!
Mukavaa perjantaita :)

Inka said...

Ihan mahtavaa - noin kauniit kuvat ansaitsevatkin tulla esitellyksi mahdollisimman monessa paikassa :)

Sarona said...

Aivan mahtavan kaunis tuo teidän koti kyllä onkin! Kuvia jaksaa selailla aina vaan uudestaan, koska värit on niin ihania! Täytyypä tutustua noihin blogeihinkin tarkemmin. Iloista viikonloppua!

Jenny said...

Olipa kivat esittelyt ja mahtavan hieno koti teillä tosiaan onkin! Ensimmäisen esittelyn viimeisessä kuvassa oli upea peuratarjotin, mistä moinen ihanuus on peräisin?

Minttu said...

Hienoa, että teidän ihana koti on huomattu. Noita kuvia katsellessa ei voi kuin huokailla ja ihailla :)

Karmiini said...

Sinun blogissasi on iloa! Sisustamisesi on hauskaa ja hulvatonta, ei ryppyotsaista. Tykkään!!!

vineeta said...

WOW!! Congrats! I've seen your beautiful home on Once upon.... To say it is gorgeous is less. It has so much charachter!!

Jutta said...

KIITOS kaikille ihanista kommenteistanne! :)

Katja, no niimpä, jännä nähdä mitä kuvia on valittu ja mitä kerrotaan omasta kodista... Vähän omituista mutta hauskaa :)

Jenny, se on ibiden tarjotin. Ostin sen aikoinaan sellaisesta verkkokaupasta kuin eggmercantile, mutta heidän sivuiltaan ohjataan tänne http://www.otherist.com/catalog/. Tuota samanlaista tarjotinta siellä ei enää näkynyt, muita ibriden kyllä.

Jutta said...

Ines, thank you so much! See you in class :)

Vineeta, thanks so much! I think your blog is wonderful! :)