Tuesday, February 24, 2009

Lokerikon uusi kuosi




Viime päivät on paitsi valmisteltu kuumeisesti häitä, kunnostettu lokerikkoa, josta mainitsin pari postausta sitten. Kun saimme sen, se oli aivan pölyinen ja seittien peitossa. Sisältä löytyi aivan yllättäviä aarteita.

Kuvissa se on jo pesty pariin otteeseen ja hiottu. Tullessaan se oli paljon tummempi. Maalasimme sen valkoiseksi Maalarin valkolakalla, koska sitä meillä sattui olemaan. En tiedä, oliko se todellakaan paras ratkaisu. Maali kupli eikä millään meinannut tarttua joihinkin kohtiin. Mutta toisen kerroksen jälkeen se näytti jo ihan kelvolliselta. Ilmeisesti maali oli yön aikana kuivunutkin ihan hyvin.

Lokerikko tulee keittiön sitten kun se saadaan remontoitua. Lokeroihin saa talteen kaiken pikkusälän. Yläosan uriin voi laittaa esille valokuvia, postikortteja tai mitä sitten haluaakaan.

7 comments:

Kirsi said...

Olen (kai?) ekaa kertaa vierailulla blogissasi ja tulen varmasti uudestaankin.

Tuo lokerikko on upea, mutta oli varmasti hankala maalata (tiedän kokemuksesta)

Kirsi

Jutta said...

Hei Kirsi, mukava saada uusia kommentoijia tänne :)

Arvasit ihan oikein, lokerikko oli vaikea maalata. Normaalit pensselit eivät mahtuneet lokeroihin ja siksi maali varmaan reagoi, kun vanhaa pintaa ei saanut hiottua pois kunnolla. Onneksi löysin vanhoja öljyvärisiveltimiä, niillä pystyi maalamaan lokeroiden sisältäkin. Jotakin hyötyä lyhyeksi jääneestä taideharrastuksesta...

Unknown said...

IHANA! Anni huolisi vastaavan kans, ns.kirjoituspöytä-lokerikoksi... Etsii-etsii..

Voimia häävalmisteluihin.

Anki said...

Kiva idea-lokerikko! Mihin sitä on joskus käytetty?
Meillä oli häät viime kesänä ja vaikka oli ihan pienmuotoiset niin siinä oli ihan tarpeeksi organisoitavaa..no kerranhan sitä naimisiin mennään(toivottavasti..)niin onhan se vaivansa väärti.:)

Sari said...

Aivan ihana lokerikko! Ylimmäisen kuvan katsottuani mietin juuri, että olisipa kiva valkoisena ja mitäs sitten alimmassa kuvassa paljastuikaan... ;-) Tosi nätti!!!

Marja said...

Tää on ihana!

Olisi käyttöä meilläkin.

Jutta said...

Hih, Anni, voimia tässä tarvitaanki kun kaikki vuorollaan sairastaa...

Anki, se toimi kuulemma kaupan siemenlokerikkona. Meilläkään ei mitkään kauhean suuret häät ole, mutta yllättävän paljon tekemistä.

Sari, minäkin näin tämän jostain syystä heti valkoisena :)

Kiitos Ilona! Nyt se tarvii enää keittiön johon laittaa se :)