Thursday, February 19, 2009

Tauteja ja löytöjä


Blogini on elellyt muutaman päivän hiljaiseloa, ja niin olen minäkin. Muutama päivä sängynpohjalla ei todellakaan ole tapa, jolla haluaisi aikansa viettää, varsinkaan viikkoa ennen häitä. Mutta minkäs teet, kun tauti iskee niin se iskee. Hyvänä puolena voisi tietenkin pitää sitä, että jaffa-mustikkakeittodieetillä ei pääse turpoamaan pahasti ennen häitä.

Onneksi tänään pääsin jo liikenteeseen. Töihin, kampaajalle ja kaason kanssa maalaamaan yhtä hääjuttua. (Hih!) Mutta en kerro vielä mikä se on :)

Panu teki tänään löytöjä. Hän kunnosti vanhaa lokerikkoa, joka päätyy jossain vaiheessa keittiöön. Sieltä löytyi iso kasa nauloja, talttapääruuveja, ties mitä solkia ja ripustimia, vanhoja avaimia, E- ja I-kirjaimet, vanha valokuva ja punnus. Olisikohan kuvassa siskokset, vai jopa kaksoset? Kovasti samannäköisiä ovat ainakin. Ja mihinkähän noita kirjaimia on käytetty? Lokerikosta tiedän sen verran, että se on ilmeisesti aikanaan toiminut kaupan siemenlokerikkona.17 comments:

Sari said...

Ihania yllätyksiä löytyi lokerikosta, etenkin nuo kirjaimet ja tuo valokuva. Toivottavasti voit jo pian paremmin ja pääset keskittymään häävalmisteluihin.

Jutta said...

En olisi uskonut, mitä kaikkea lokerikosta löytyi, luulin että siellä oli vain nauloja. Tänään on jo selvästi parempi olo, ja aion pyhittää viikonlopun häävalmisteluille.

Sussu said...

Mainioita löytöjä, varsinkin vanha valokuva ihastuttaa!

anni said...

Oooooo..Jännittävää hää-puuhaa... Miten jakselet? Tää tuli just puku sovitusesta.. PIAN valmis. Ajoissa liikkeellä ollaan, päivään aikaa vielä reilu 5kk. Onneksi.

TSemppiä kaikkeen.. :-)

Jutta said...

Sussu, tuo valokuva täytyy varmaan kehystää ja laittaa jonnekin esille.

Anni, parempi olo jo onneksi. Kokemuksesta suosittelen, että mahdollisimman aikaisin jo alkaa tehdä häävalmisteluja. Mekin oltiin omasta mielestä hyvin ajoissa, mutta niin sitä vaan on miljoona asiaa vielä hoidettavana ja viikko aikaa häihin. Käääääks! :)

anni said...

..kääääääks! juu..voin kuvitella.. 10000000 niitä on kyl. Ja varsinkin kun muu elämäkin melkoisen hetkistä. kyllä mulla tässä ehtii tulla MOOOOONTA hermoromahdusta, lue sitten blogista..hehe.. Noh-oohh. 6.8 häävalmisteluvkn:loppu kaasojen kanssa Estoniassa. Kivaa. By the way, onko sulla valkoineen puku?

Jutta said...

Ne hermoromahdukset taitaa olla väistämättömiä... Pari on jo itselle tullut... Silloin käy mielessä, että eikö olisi voinut mennä vihille salaa ja vaivihkaa. Mutta vastaus on samantien: Ei :)

Mun hääpuku on valkoinen, jossa on kukkakirjailuja vaaleanpunaisella, tummanpunaisella ja vaaleanvihreällä. Se on tosi perinteinen. Nyt pitää huolehtia, ettei kampauksesta tule liian hempeää ja romantillista, että näyttää vielä minulta.

anni said...

Voihhh... Kuulostaa kauniille. Mielelläni kurkkaisin jostain..hihh, utelias kun olen. :-) En muuta voi toivoa kuin hermoromahdus-vapaa arkea ennen juhlaa!

Visualisti said...

Hei! Ihanan oloinen blogi sinulla, eksyin tänne, ööh, jostakin...!

Olisi hauska nähdä, minkälaisia juttua olet juhliin maalaillut ja vaikka muutenkin tehnyt, jos siis olet väkerellyt jotakin. Omat hääni on jo juhlittu, mutta minua kiinnostaa näemmä kuitenkin, minkälaisiin kaikkiin ratkaisuihin muut ovat päätyneet. Ties vaikka joskus pääsisi puuhailemaan jonkun ystävän juhlia.

Iloa häähumuun ja rentouttavaa juhlaa!

Jutta said...

Hei Visualisti, ja tervetuloa! Mukava kun kommentoit :)

Olen värkännyt itse hääjuttuja, ja värkkään vielä paaaljon lisää ensi viikon aikana ;) Yritän laittaa raporttia kuvien kanssa sitten häitten jälkeen. Häitten järjestäminen on tosi kivaa, vaikka välillä stressaa. Varmaan kun kirkosta päästään, pystyy rentoutumaan itsekin.

Anki said...

Ensimmäistä kertaa vierailen blogissasi, kauniita kuvia..:)

Jutta said...

Tervetuloa Anki! Kiva kun jätit kommentin, niin pääsin kurkkaamaan sinun blogiisi :)

Maria said...

Hei onko tuo viimeisessä kuvassa oleva pieni kenkä barbie nuken kokoa? Näyttää samalta kun mun yhden vanhan Petra-nuken pariton kenkä...

Jutta said...

Maria, kyllä tämä barbie-kokoiselta näyttäisi. Tarvisitko parin sille parittomalle kengälle? :)

Maria said...

No, jo vain tarvitsisin :-) Pistän sinulle s-postia.

arleena said...

Mukavia löytöjä.
Olisiko kirjaimet E ja I alunperin sanasta siemeniä.

Vanhat valokuvat ovat ihania.

Jutta said...

Arleena, niin voisi muuten olla. Minustakin vanhat valokuvat on tosi kiehtovia.