Saturday, February 21, 2009

Käsilaukku ja kesäisiä löytöjä
Kävin eilen Kontissa etsimässä käsilaukkua häihin. Häihin sopivaa käsilaukkua sieltä ei löytynyt, mutta löytyi muuten vaan hieno käsilaukku 2 eurolla. Selvä kesä-käsilaukku. Lisäksi löytyi kaksi mansikkakulhoa keittiön (tuleville) avohyllyille. Annikan avohyllyprojekti on saanut uudelleenherätettyä keittiöhaaveeni. Mutta yksi asia kerrallaan, nyt viimeistellään makuuhuonetta.

Ihanin löytö oli kuitenkin kaksikerroksinen kakku/keksivati 5 eurolla. Vähän vinksahtanut, mutta ehdottoman tarpeellinen kaikille kahvikesteille :)

9 comments:

Anonymous said...

miksi ihmeessä kyseinen yksilö ei passaa häihin? millaista olet etsimässä sitten?

Jutta said...

Se ei käy tästä kuvasta ilmi, mutta laukku on aika iso. Ja muutenkin liian kasarityylinen, että sopisi hääpukuuni. Mutta onneksi saan siskolta lainaksi sopivan laukun, niin ei tarvi enää siitä huolehtia.

Anki said...

Kävin itse kirppiksellä tänään ja löysin emalikulhoja 2 kpl, yksi oli vähän ruosteinen mutta se voi toimia kesällä kukka alustana ehkä..kiitos kommenteistasi blogissani! :)

Sussu said...

Minä löysin emalikulhon vanhainkodin pihalla olevalta roskalavalta....

Elegia said...

Ihanat mansikkakulhot ja tuollaisesta kaksikerroksisesta tarjoiluasetista myös haaveilen. Vielä ei ole tullut ostettua, koska haluaisin jonkin koristeellisen.

Kaunis tuo käsilaukku, itse vain pelkään valkoista väriä, koska ole sottapytty ;) Minusta tuo laukku taasen näyttää kuvassa pieneltä. Oman käsilaukkuni koko kasvaa joka kerran, kun ostan uuden :D

arleena said...

Kerrosvati on mukava. Minulla on Iittalan Kastehelmi-kerroslautanen, siinä saa tarjolle mukavasti pikkuleivät esim

Nostalgiset mansikkavadit.

Jutta said...

Anki, nuo mansikkakulhot saivat minut heti haaveilemaan kesästä. Voisi vaikka järjestää juhlat pihalla ja tarjoilla noista... en tiedä vielä mitä, mutta jotain herkkuja... :)

Sussu, mahtavaa aarteenetsintää! Minä olen kurkkinut roskalavoja vain ohimennen, kun en kehtaa kunnolla. Pitäisi varmaan, kun olen kuullut että niiltä voi löytyä vaikka mitä hienoa.

Elegia, tuo on onneksi jotain keinonahkaa, niin on helppo pyyhkiä liat pois. Minulla oli ennen aina kauheita painavia laukkuja, kannoin puolta omaisuutta mukana. Nyt olen tietoisesti yrittänyt pitää laukkukoon pienenä.

Arleena, piti googlettaa tuo Kastehelmi-kerroslautanen. Se on tosi kaunis.

Sari said...

Kivoja löytöjä olet tehnyt ja etenkin nuo mansikkaiset emalikulhot ovat aivan ihania!

Jutta said...

Sari, odottelen kesää että pääsen niitä käyttämään...