Tuesday, January 5, 2010

Järjestäytymistä keittiössä

organizing the kitchen shelves

organizing the kitchen shelves

Keittiön avohyllyt kaipasivat minusta selkeyttä ja yhdenmukaisuutta. Stokkalla oli kanta-asiakastarjouksessa erilaisia purkkeja ja purnukoita ja kävin hakemassa sieltä muutaman kokeeksi. Tykkäsin noista niin paljon, että hain eilen vielä pari lisää, mutta niitä en ole vielä pessyt ja täyttänyt.

Etikettitarrat ovat ihanasta Varpusen nettikaupasta. Ne sopivat niin hyvin keittiön pilviteemaan, että en tietenkään voinut vastustaa. Leipälaatikoksi saatiin Taika-peltirasia. Viimeinkin Taikaa meidän keittiössä! :)

I wanted to get some clarity and organization in our kitchen so I was happy to find the jars on sale. The cloud sticker labels are from the lovely Varpunen. Got to love her blog and little shop. For a bread box we found the Taika metal box by Klaus Haapaniemi. I'm such a big fan of his illustrations.

16 comments:

ravenwaves said...

Ihania purkkeja ja nam tuo turkoosi kippo ^__^ Taika-rasiakin on ihana.

-J- said...

Klasu kyllä iskee. Haaveilen Klasun seinätarrasta, mutta sitten harmittaa, jos se ei a)pysykään seinässä tai b)jää joskus muutossa seinään :-s

Ihanat tuo keittiön väritys kyllä. Epätavallinen, mutta ihqu :D

visuaalisesti vaativa kottarainen said...

Samoilla urilla näemmä rullaa ajatukset. Juuri mietin, että keittiön kuiva-aineet kaipaavat järjestystä elämään ja selailin Stockan kuvastoa ja mietin noita samoja purkkeja. :)

Sarona said...

Nättiä ja oi niin ihana kaapin väri! Minunkin purkit ja purnukat kaipaisivat järjestystä. Muutama lasipurkki lisää olisi tarpeen ja jotain noin piristävää väri-ilotteluakin voisin kaivata!

Nonna said...

Kiva kun kävit visiitillä. Teillä on kivan näköistä! Ja ihana tuo Taika-peltirasia! Tulen myöhemmin uudelleen!

Vekarus said...

Ihana leipälaatikko ja ihania nuo sinun bloggauskaverisi :-)

Jutta said...

ravenwaves, se turkoosi kippo on meidän mummon vanha. Minun suosikkejani :)

-J- minä olen myös katsellut seinätarroja, mutta ainakaan nyt ei ole sellaiselle paikkaa. Hienoja ovat.

visuaalisesti vaativa kottarainen, minä katselin ensin niitä metallikantisia lasipurkkeja, mutta paikan päällä nämä näyttivät paljon kivemmilta.

Sarona, kiitos :) Purkkien järjestely on aika kivaa :)

Nonna, kiitos! Ja tervetuloa toistekin :)

Vekarus, eivätkö olekin hauskoja. Joskus kyllä huolettaa, että millaisia kommentteja tai sähköposteja lähtee, kun koirantassut on turhan lähellä läppäriä :)

Hipsu said...

Hyvältä näyttää! :)

RuusuLiisa said...

Mielettömän magee kuontalo ed.postauksessasi!

Jutta said...

Kiitos Hipsu ja RuusuLiisa :)

Krista said...

Voi ei! Miten ihanasti kaikki rivissä! Olen kateellinen kaikille jotka osaavat arkistoinnin ja järjestyksen taian! =)

Jutta said...

Krista, minä en todellakaan ole hyvä missään sellaisessa, mutta pakko yrittää nyt, kun ei ole enää keittiönkaapeissa ovia ;D

joska said...

Miten loistava idea laittaa peltirasia leiville. Tässä kirjoittaessa tajusin, että onhan niitä tekstillisiä leipälaatikoita nähty useinkin. Ne vain eivät ole iskeneet, tämä sinun laatikkosi ihastutti. :)

Jutta said...

joska, en aluksi edes ollut etsimässä peltirasiaa, vaan jotain kippoa tai kulhoa, johon saisi leivät piiloon. Mutta sitten tuo Taika-laatikko tuli vastaan ja ihastuin heti :)

Anonymous said...

Mulla oottelee nuo samaiset Varpusen etiketit laatikossa järjestelypuuskaa. Voi, tulis jo innostus, nuo näyttää kyllä kivoilta.

Jutta said...

Tsemppiä järjestelypuuhiin, aikuistumassa! Nuo tarrat on sen verta ihania että kannattaa :)