Tuesday, February 2, 2010

Pikku Varpunen

little sparrow

Eilen tuli paketti Varpusen puodista, pikku varpunen ja orava. Toinen niistä lähtee lahjaksi, toinen jää meille. Täytyy vain toivoa, ettei lahjan saaja lue tätä blogia. Tai varsinainen lahjan saaja ei ole vielä syntynytkään, mutta jospa hänen äitinsä ei lukisi.

Yesterday I got mail from Varpunen, a little sparrow and a squirrel. The other one is a present, the other stays here. I hope the recipient of the present doesn't read my blog. Well the actual recipient hasn't been born yet, but let's hope his or her mother doesn't see this either.

11 comments:

Hipsu said...

Onpa makeat salkut, mistä ne on löytyneet?
Nuo Varpuset ja oravat ja sienet on niiiiin ihania :)

Jutta said...

Hei, ne löytyivät täältä http://www.pinklovesbrown.com/category.php?category_id=57

Ai niin, unohdin vastata sinulle siitä kirjasta :o Laitan sähköpostia samantien.

Outi said...

Söötti varpunen! piti jo tuon edellisen postauksen kohdalla vinkata/muistuttaa sinua siitä Toppilassa olevasta isosta vanhojen huonekalujen myymälästä. Minä olen roudannut sieltä meille erinäisen määrän vanhoja kaappeja. Se tuo maahan myös vanhoja brittikaappeja. Niissä engelsmanneissahan on se hyvä puoli, että ne mahtuvat nykykoteihin toisin kuin vanhat kaapit yleensä. Käy siellä katsomassa!

Jutta said...

No siellä pitäisikin käydä! Olen käynyt pari kertaa ja siellä oli paljon kaappeja, mutta ei silloin ollut juuri sellaista kuin etsimme. Ja kaikki olivat puun värisiä, kun haluaisin valkoisen... Mutta en voi itse mennä maalaamaan, en raaski pilata alkuperäistä kaunista puupintaa. Niimpä jonkun muun olisi pitänyt tehdä se valmiiksi ;D Tai sitten parasta olisi jos se olisi jo alunperin maalipintainen. Mutta täytyy tosiaan käydä tarkistamassa tämänhetkinen tilanne, kiitos muistutuksesta!

Salla said...

Nuo Varpusen varput ja muutkin on todella sööttejä, olen meinannut monta kertaa jo tilata mutta se on nyt vaan jäänyt.. ;) Himoitsen myös sellaista norsua ;) Jospa tässä joku päivä saisi aikaiseksi kun pitäisi samalla tilata niitä etikettitarroja ;)

Salla said...

ainiin, on pitänyt sinulta kysyä, että kuinka kauan menee lähetyksessä jos noita ihanaisia salkkuja tilaa?

Kirjailijatar said...

Mahdottoman värikästä, ihania karamellivärejä. Kevät hiipii nyt kaikkiin blogeihin.

Jutta said...

Salla, noissa meni pari viikkoa. Nyt tilasin sieltä pari muuta juttua tasan kolme viikkoa sitten, mutta ne eivät ole vielä tulleet. Yleensä on jenkeistä tilatessa mennyt noin 2-4 viikkoa, jos on kiire saada joku äkkiä perille niin kannattaa mainita myyjälle, ainakin osa postittaa ne sitten nopeammin.

Kirjailijatar, on kyllä jotenkin keväisempi olo. Se on varmaan tuo valon määrä, vaikka on vielä ihan talvisen kylmää.

Salla said...

Kiitos tiedosta ;)Inhottaa kun itse ei osaa kieliä niin joutuu laittamaan siskonsa asialle :D
Muistatko paljon postikuluja tuli? ;)

juttis said...

Salla, eipä kestä :) Olikohan jonkun parikymmentä euroa. Ne aina vähän vaihtelee dollarin kurssin mukaan, että mitä joutuu lopulta maksamaan.

Jutta said...

Ja tuo mysteerinen juttis olin siis minä ;)