Wednesday, March 10, 2010

Tervetuloa kotiin / Welcome home Eames Hang it all!

Welcome home Eames Hang it all

Vihdoinkin se on täällä! Yli vuoden toivomani Eamesin Hang it all -naulakko on viimeinkin päässyt meille, kotiin, seinälle joka on sitä odotellut. Se on niin ihana. Tulen joka kerta hyvälle tuulelle kun näen sen. Se on sellainen hyvän mielen naulakko. Valitettavasti portaikko on varmaan kaikista pimein paikka kotonamme, joten kuvanlaadulla ei juhlita.

Mitä teillä on toivelistalla? Mitään pitkäaikaistoiveita, jotka saattaisivat toteutua? Minun Eames-naulakkoni ei tietenkään ollut sieltä syvällisimmästä päästä, mutta eikö pienetkin asiat voi tuoda iloa :)

Finally it's here! My wait is finally over, the Eames Hang it all rack came home to us. It's been on my wishlist for over a year, I can't believe now we have it. I get in a good mood everytime I see it. Unfortunately the staircase is the darkest place in our house, so it's difficult to photograph.

What's on your wishlist? Any longtime wishes? My mr. Eames is of course not the most profound wish, but little things can bring joy too, right?

Eamesin ympärillä / Around mr. Eames:
Turquoise printer's drawer from ATLITW
Shelter print by Cassia Beck
Photo of my husband and his sister as kids
Ryan Berkley Goat from fawn&forest

32 comments:

Netta-Natalia Löytynoja said...

Haaveissa on juurikin tuo Hang it all. Se on syötävän ihanan näköinen.
Isommissa haaveissa vois olla sitte oma asunto tai edes nykyiseen uudet lattiat :)

Outi said...

Kyllä haavelistalla keikkuu Hang it all.
Mutta mies ei tykkää, ei sitten yhtään. Yritin äsken mutruilla ja mököttää postauksesi äärellä, mutta eipä heltynyt siitäkään:)
Pehmitys on jatkunut jo monta vuotta.. ei auta kun jatkaa vaan!

Miia said...

Haaveita on niin paljon, että on huomattavia vaikeuksia nimetä tähän vain yhtä. Vanha puusohva verannalle tai takan eteen ruokailutilaan on ainakin yksi tärkeä toive. Ja pojalle toivoisin sitä Block-valaisinta. Haaveilu on ihanaa. Hang it all sopii teille hyvin.

Suze said...

Ciao!
I do have a product on my wishlist since months now, even if it's not interior decor related... The Fuji Instax mini camera! You take such beautiful photos... Ever tried this camera? What do you think?
In a coupe of weeks it will be my birthday and could be the occasion for a present to myself...
:)
Ciao!
Suze

Jonna said...

Hang it all on minunkin haavelistalla. Ja Lokki-valaisin. Joku Aallon ruokapöytä ja -tuolit, mutta ne on niin varhaisessa haaveiluasteessa, että edes mallia en ole päättänyt.

Ja jos syvällisempiä toiveita niin rakkautta ja terveyttähän sitä toivoo. Niillä pääsee hyvin pitkälle.

Jutta said...

Nena, minulla on kans uudet lattiat haaveena, moneenkin huoneeseen. Tai nykyisten kunnostaminen, koirankynsien jäljiltä alkaa olla aika kauheassa kunnossa.

outi, meillä mies ei missään vaiheessa tajunnut hang it allin viehätystä, mutta heltyi kuitenkin lupaamaan, kun löysin alennuksesta. Mutta eilen myönsi jopa, että näyttää hauskalta seinällä! Lisää pehmitystä kehiin! :D

Miia, vanha puusohva kuulostaa ihanalta... Minulla kans haaveita riittää, osa toteutuskelpoisia, osa ei :)

Jonna, juu, onni ja rakkaus ja terveys jos ollaan syvällisemmällä tasolla. Vaikka toki ne pinnallisemmatkin jutut voi tuoda iloa. Ja minusta sekin on tärkeää, että asuu viihtyisässä ympäristössä. Enkä nyt tarkoita mitään edustuskotia, mutta sellaista missä itse viihtyy.

Jutta said...

Suze, now that you ask, I actually have that camera, but I kind of forgot about it. I didn't take very good photos with it, but maybe it's me, because everyone else has loved it. I like the control you have with a digital camera/DSLR so that's maybe why. Or maybe I need more practice :)

But this is just my opinion and what I've read from blogs everyone else has said only good things. So maybe it's more of what you are looking for in a camera. Hope this helped :)

Laura / K niin kuin koti said...

Onnea uudelle naulakolle!

On se vaan hieno ja ihanan pirtsakka komistus!

Vanilla Press said...

Ooh I love that.Very quirky & colourful!
My wish list : more Cath Kidston Bed Linen..& new blinds for the house!
x

Jonna said...

Viihtyisä koti on kyllä tosi tärkeä juttu myös!

Hipsu said...

Aivan ihana tuo naulakko! :)

Minun pitkäaikaisena toiveena on pelkistetty, todella selkeälinjainen nojatuoli olohuoneeseen. Sitä tuskin ihan äkkiä tulen samaan, koska sitä varten pitäisi säästää ja toiseksi mies kokee ettemme tarvitse sellaista. Siispä se on vain toiveeni ja haaveeni.

Hiukan pienempänä toiveena, eikä mitenkään mahdottomana, minä tahtoisin maalata keittiön seinät maalarinvalkoisella. Jälleen se on niin, että mies näkee keittiön juuri hyvänä noin kun se nyt on ja minä odotan vain, että saan hänet jollain tapaa hautomaan asiaa mielessään ja hyväksymään, että se jonain päivänä vielä maalataan.

Onneksi sentään vielä keittiötäkin pienempi haave, maalata tytön huoneesta yksi seinä ja yksi nurkkaus pinkiksi on käymässä toteen, sillä kävin tänään ostamassa maalin sinne :). Päätin vain, että se tullaan maalaamaan miehen ollessa lomalla tämän maaliskuun. Tässä onneksi auttaa se, kun on tytön huoneesta kysymys :D. Kyllähän tuollainen pieni neitonen aina vähän pääsee kietomaan iskän pikkurillinsä ympärille.

GOSIA said...

I hope to have the same one one day when we move into a bigger place. There is no place to hang it now. Isn't it just lovely??

Inka said...

Oi, onnea! Sehän sopii tuohon kuin olisi varta vasten tehty!

WEEKDAYCARNIVAL said...

Onnea ihanasta uudesta naulakosta;)

Jutta said...

Laura, kiitos! :)

Hipsu, hihi, kyllähän pikkutytön täytyy saada pinkkiä huoneeseensa, iskäkin varmaan ymmärtää ;D

Inka ja Pisarapilvi, kiitos!

Jutta said...

Vanilla Press, I like Cath Kidston too, but I'm afraid my husband thinks it's too girly... I won a pillow case in a giveaway but I think that's all we'll be getting :)

Gosia, the Hang it all was surprisinly big. Well actually it wasn't bigger than I expected, but the balls were big and it demanded a lot of space around it. At least that's how I felt :)

Parolan asema said...

On kyllä niin kotonaan teidän seinällä, kaunis kuin karkki kavereineen! Täällä ei toivota muuta kuin vähemmän töitä ja enemmän aikaa kotona, saas nähdä miten sen järjestäisi, ikuis-optimistina uskon että se vielä onnistuu! :)

Neiti Nimetön said...

Näppärän näköinen naulakko, monen himoitsema klassikko :)

Itse haluaisin aivan hurjan kovasti Stolabin Arka tuolin. Se on niiiiiin kaunis! Huoh, ja kallis. Kestäis kyllä varmasti sukupolvelta toiselle.

Suze said...

Thanks Jutta for your opinion about the Instax!
I'm not such a great photographer as you are, on the contrary, so I guess I can be much less demanding in terms of control and freedom :)
(BTW I just signed up for a photography e-course starting in early april...)
We'll see... In case i get it I'll review it for sure and let u know!
Ciao!

Jutta said...

Parolan asema, aika ja sen puute tuntuu olevan ikuinen ongelma... Eläkkeellä on sitten aikaa ;)

Neiti Nimetön, piti googlettaa mainitsemasi tuoli. On se kaunis, sopisi meillekin hyvin kun on oikeaa aikakautta. Minulla on toivelistalla Tapiovaaran Mademoiselle sitten kun koiruus ei enää järsi mitään.

Jutta said...

Suze, I actually got inspired by you to dig the instax from the closet and give it another try :) So thank you!

Nalle said...

Onnea! Niin ihmeellistä mutta totta: tuo naulakko tosiaan aina saa hymyn huulille kun ohi kävelee.
Jonkin Eamesin tuolin ostaisin, jos voittaisin lotossa.

Anonymous said...

Tuo on niin ihana!! :)

Itse haaveilen rautaisesta sängynpäädystä, Messinin Toro. Sopisi tänne meidän makkariin niin hyvin. Joskus sitten. :) (Kun on ylimääräistä)

Niina said...

Mulla on sama haave :) Ollut jo piiiiitkään. Kun joskus kirjoitin siitä blogiin kuvan kera, joku kommentoi, että naulakko on ruma ja voisiko pallot maalata valkoisiksi :D Ihana kommentti ! :P ;D

Ostin House Doctorin yksittäisiä värikkäitä pallukkanaulakoita kolme ja ajattelin laittaa eteiseen rinnakkain niin kuin odottelemaan tuota ...

Viikonloppuja, Niina

Katja said...

ihanasti sommiteltu seinällinen! :) mulla ei taida olla tällä hetkellä oikein mitään tavaratoiveita (voiko asianlaita olla oikeasti näin?!?), ei ainakaan tule mitään mieleen. ehkä voisin uusia meidän astioita jos olisi ylimääräistä rahaa, mutta siinäpä se. olen tottapuhuen tällä hetkellä jotenkin vähän kyllästynyt koko sisustamiseen. varmaan vaan joku ohimenevä väsähdys kyseessä :)

Jutta said...

Niina, mahtava kommentti! :D Hang it all tuntuu jakavan mielipiteet. Mitä olen blogeista lukenut, niin yleensä naiset tykkää ja miehet ei ymmärrä ;D

Minä mietin muuten kans sitä House Doctorin pallukkanaulakkoa Eamesin korvikkeeksi, mutta en löytänyt ketään joka olisi myynyt niitä.

Katja, no ohhoh :o Voiko sisustusväsymys iskeä?? No kaippa se on tosiaan ohimenevä vaihe, saat hiihtoloman levättyä niin jaksat taas ;D

Kake said...

Satuin sattumalta blogiisi ja täytyy nyt sanoa, että kotinne on kaunein näkemäni!

June said...

Sekä toi naulakko että Eamesin RAR-tuoli ovat molemmat olleet toivelistalla useita vuosia, jospa ne jonain päivänä myös toteutuisivat :)

Jutta said...

Kkartio, kiitos paljon!! Ihanasti sanottu!

bubble, pidetään peukkuja :)

Pellon pientareella said...

No vitsi, ei tuosta kokonaisuudesta voi tulla muuksi kuin iloiseksi! TOSI kiva. Minä en taida haaveilla muusta kuin että saisin tämän pintaremontin ensi kesänä tehtyä, että pääsisin vihdoin sisustamaan. Ja että oppisin pitämään paikat siistinä...

Jutta said...

Pellon pientareella, no joo, se siisteys... Varsinkin remontin keskellä siitä helposti tinkii, kun tuntuu että joka paikka repsottaa kuitenkin. Sitten välillä tulee kauheita puuskia, että joka nurkka täytyy saada ojennukseen :)

KIND BY NATURE said...

Can't really understand what it says on your blog, but I love your pictures. I'm a big fan of Eames and got the Hang it All in my hallway, love it:-)