Tuesday, August 3, 2010

Finally gorenje

Finally gorenje

Finally, after three months of waiting, we got our creamy gorenje. It's as beautiful as I remembered and makes walking into the kitchen so nice. If you remember how our kitchen was before, you notice we tore down one upper cabinet to fit the fridge. We fixed and painted the wall. But the ceiling has to wait until the proper kitchen redo. And who knows when that's going to happen...

Sweet little elephant

The sweet little elephant is from Kay. Thank you! :)

9 comments:

Georgianna said...

Love it, Jutta! What a classic look! Have a great week. xo

Minna said...

Wow, onpa hauska lamppukin :)

Jutta said...

Thanks Georgianna! I hope you have a wonderful week too!

Minna, lamppu löytyi huuto.netistä. Piti huutaa se jo ennen kuin talokaupat varmistui, kun ajattelin että se sopii niin hyvin tänne keittiöön :)

Jardino said...

Welcome back Jutta! I hope you enjoyed your summery vacation :) Love the bright light that fills your kitchen... it's enveloping! xJ

Karmiini said...

Ihana muoto! Kyllä tuolla kaapilla kelpaa käydä :)

Minna said...

Ihanan näköinen :) ja tervetuloa takaisin, toivottavasti oli rento loma. Kuka nyt kattoa tuijottaa kun on tuollainen jääkaappi ;)

sodapop said...

Great. And I love your little green friend ;) Greets from Germany!

Pellon pientareella said...

Kylä on hiano! Mä en koskaan varmaan laittaisi niin paljon rahaa jääkaappiin, kun yli 300€:kin tuntuu jo paljolta (etsin käytettyä itse asiassa just), mutta on se vaan niin hieno, niin kaunis! Noita ei taida paljon käytettynä pyöriä ;). Ihanaa kun te saitte sen!

Jennifer said...

Lovely! Thanks so much!