Monday, August 2, 2010

Vitriini by Iittala

Vitriini by Iittala

Vitriini by Iittala

images Iittala

Hei taas piiiiitkästä aikaa! Ehti tulla jo kauhea ikävä :) Tuntuu että olen ollut poissa blogimaailmasta älyttömän pitkään, vaikka vasta kaksi viikkoa. Toisaalta on ollut tosi rentouttavaa viettää vähemmän aikaa koneella. Ja on ollut aikaa suunnitella kaikenlaista uutta jännää. Mutta siitä saatte kuulla myöhemmin!

Näitä Iittalan Vitriinejä on pyörinyt jo monessa paikassa, mutta pyöräytän nyt minäkin. Heräteostona läksi tuollainen pikkuinen kirkas mukaan. Ei siitä meillä mitään aarresäilöä tule, vaan huomattavasti arkipäiväisempiin tarkoituksiin pääsee. Ajattelin että siitä tulee työhuoneeseen hieno säilö klemmareille. Eiköhän Vitriini saa klemmaritkin näyttämään tyylikkäiltä.

Heyyyy, dear friends! I've missed you a lot! My little break has felt like forever, although it was just two weeks. But, on the other hand, it's been good to relax and spend less time on the computer. I've had time to evolve crazy plans in my head. Some of them I already put on paper... But more about them later!

The Vitriini glass display by Iittala is a recent impulse buy. I got the clear all glass one. It's not going to be treasure that I'll be keeping there, but something more prosaic... I'm going to put paper clips in it. Although I'm sure they will look magnificent too, because the display is so cool.

11 comments:

Kummitustalon Stella said...

Minäkin olen hipelöinyt noita kaupassa, mutta noin pienet esineet hukkuu kyllä kaiken romun keskelle. Silti... kovin kauniita ovat.

Heidi - Suklaamarenki said...

Kaunis on ja se on ihan selviö, että klemmaritkin saa uutta nostetta kauniissa rasiassa :) Oikein mukavaa viikon alkua ja kivaa kun palasit!

Karmiini said...

http://karmiininpunainen.blogspot.com/2010/07/akkia-joku-sokerin-kayttaja-kylaan.html

Jutta said...

Stella, minä taas ajattelin että tuo on sopiva säilytysrasia kaikelle pienelle :)

Heidi, mukavaa olla taas täällä :) Ihanaa viikonalkua sinullekin!

Karmiini, hyvään käyttöön päässyt teillä :)

Pellon pientareella said...

Aika hauskan näköisiä ovat. Valkoinen/väritön minunkin makuun eniten, muut värit liian räikeitä maanläheiseen makuuni. Tuo sopii taatusti teidän kotiinne :).

Helmi said...

Mä ihastuin näihin kanssa heti! Mun matkaan lähti se iso harmaa kun ei voinut ohittaa Iittala Outletin -30% aletta.
Ja kuulemma saattaa olla tulossa vielä joku välikokokin, kun sitä on niin paljon toivottu:)

Jenni said...

Diggaan omastani kans, sain lahjaksi ja ilahduin aika lailla! Vitriinissä tällä hetkellä tärkeä pieni valokuva, se on hauskannäköinen siellä.

Jutta said...

Pellon pientareella, tuo vaaleanpunainen (yllättäen) vetosi minuun myös aika lailla, mutta järki voitti. Työhuoneeseen kirkas on just passeli, siellä vaaleanpunainen on vähemmistössä :)

Helmi, missä sellainen outlet on? Ei taida olla Oulun lähistöllä :)

Jenni, varmasti näyttää hyvältä. Minusta tuntuu että minulla vaihtaa vielä jossain vaiheessa paikkaa ja sisältöä :)

Jen Appel said...

lucky paper clips!

Jutta said...

Jen, :D

malin said...

Hi, just found your blog and I like what I see :) And these little boxes are beautiful, I'm also getting the clear one.

Take care!
/Malin