Monday, May 31, 2010

Kirpulta ja kaupasta / Shopping and thrifting

Thrifted

Mikähän päivä se nyt oli, kun kävimme Panun kanssa kirppis- ja kauppakierroksella ja vähän villiinnyin. Mukaan lähti kaikkea ihanaa ja tarpeellista. Niin kuin kuistille uusi tuoli. Sitä pitää vähän liimailla ja fiksailla, mutta muuten aivan mainio.

I went a little bit shopping crazy the other day. The sun was shining and I felt relaxed after finishing two bigger work projects. The chair is for our porch. It needs little bit glueing and fixing but otherwise it's perfetto.

Pretty cleaning

Minusta on mahtavaa, että siivousvälineistä on tajuttu tehdä hauskan näköisiä. Paljon mukavampi näihin on tarttua kuin joihinkin ankeisiin riepuihin. Sen methodin greippipuhdistusaineen kanssa vain on käynyt niin, että se taitaa olla liiankin herkkua. Aina kun suihkin sitä johonkin, Mansikki alkaa nuolla siivottavia pintoja. Senhän kyllä piti olla myrkytöntä, mutta silti arveluttaa...

Ricen pilkullisia siivousliinoja ja Pääsky-tiskirättejä myy Oulussa Colore. Siellä on omistaja vaihtunut ja tullut vaikka ja mitä ihanuutta, niin kuin Ricea ja Greengatea. Heillä on myös verkkokauppa, kaikille ulko-oululaisille.

I think it's great that now you can get cleaning stuff that actually looks nice. The Rice cleaning rags and the sparrow dish washing rag are sold by Colore in Oulu. They also have an online store, but I'm afraid it's only in Finnish.

Dumpling Dynasty sewing kit

Dumpling Dynasty sewing kit

Dumpling Dynastyn ompelusetti oli myös Coloresta. Se on juuri sellainen, mitä olen aina tarvinnut. Panu tosin vihjaili, että en tiennyt kyseisestä tarpeesta ennen kuin näin setin. Pah, miehet... :D

I was so happy when I found the Dumpling Dynasty sewing kit. It's just what I've always needed. Although Panu implied that I didn't know I needed it until I saw the kit. Men... :D

Sisters

6 comments:

Anonymous said...

Ihania herkkupastellivärejä! Meillä on myös käytössä hajusteiset siivousaineet, tällä hetkellä Minä ja mummi-sarjaa, kyllä se enemmän innostaa kun saa eukalyptusta haistella samalla :)

June said...

Noita kittejähän on kaikkia muitakin, eri aiheilla, kaikki yhtä söpöjä! Ja pastellivärit on aina nam :)

Janine said...

Hi Jutta! Thanks for popping by:) I also know what it's like to go 'shopping crazy', but your delightful finds are way cuter than mine could ever be! Everything looks so pretty... xJ

lou said...

i LOVE the cleaning rag. that one i would have bought as well. the sewing kit is sweet. especially the box and the little pepperoni :-)

Kultsin kämppä said...

Superherkku tuo postauksen ylimmäinen kuva! Hieno värimaailma.

Anonymous said...

Hi,
I also saw those DUmpling Dynaty products in Ombrellino www.ombrellino.fi
The are fabulous gifts and so practical